Дата и час: Пет Ное 01, 2024 3:00 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
FIAT BRAVO TD 100SX - спортен филтър, подходящо или не? 
Автор Съобщение

UNREAD_POST FIAT BRAVO TD 100SX - спортен филтър, подходящо или не?
момчета аз имам от 1 година фиат браво тд 100.винаги карам на shell v-power diesel....не че правя реклама,просто си внущавам че ми удължава живота на колата.Искам да ви попитам.Замислил сам да сложа спортен въздущен филтър на дизела,дали е удачно,ако е хубаво си мисля че трябва да е поръчков,защото след авто мивката всеки път като отворя капака на колата виждам че върху обикновенния въздушния филтур има капки вода,и се питам дали ако в обикновенните спортни въздушни филтри които цената им с капак са по 50 лв,попадне вода и дали ще стане нещо на колата.Ако има някакъв специален модел за фиатове кажжете или пък ако не пречи и от обикновенните да сложа.Ако някои знае кажете. :cool: :cool:

Нед Авг 31, 2008 3:42 am
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Аз пробвах да разходя колата из квартала с един спортен тип "конус". Не открих никаква разлика, освен че е малко по-шумно. На бавни обороти звучи малко странно. Сякаш можеш да преброиш оборотите... не знам как да го обясня. Подчертавам че просто го поставих без никакви термоизолации или търсене на оптимално разположение. Аз лично бих ти прдложил замяната на стандартния филтър в кутията с марков такъв - K&N предлагат такъв.

Пон Сеп 01, 2008 2:54 am
Профил

UNREAD_POST 
аха...а чувал сам за някакъв вид спортни накрайници.Какво представляват имаш ли си идея и дали е удачно да сложа на фиата.Аз си мисля че се слагат към ауспоха ам незная.Какво ще кажеш?А тези марковите как варират с цената горе долу?

Пон Сеп 01, 2008 11:43 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Не знам до колко е удачно да се слагат подобни неща, заради спецификата на звука на дизеловия мотор. Макар че имаше един колега с доста добър звук от неговото ТД100, резултат от права тръба от турбото до спортно крайно гърне. Цената на филтър K&N е около $60 в Америка. Не знам какви са цените в БГ, предполагам ще надвишават 100 лв. Аз лично мисля да взема един от Щатите. Добра инвестиция е имайки в предвид че се пере и се ползва пак.

Вто Сеп 02, 2008 12:01 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]