|
|
|
|
Дата и час: Пет Ное 01, 2024 3:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
nemobg
Регистриран на: Пон Авг 18, 2008 2:00 pm Мнения: 1 Местоположение: София Област
|
Brava TD или JTD
Привет , решил съм да си купувам кола и се сприах на дизел Брава обаче се чудя кои двигател.ТД или ЖТД.Кои е по добър и безпроблемен от двата.И до колкото разбрах ЖТД има система за въщане на изгорелите газове отново в двигателя която след време се запушвала.
|
Пон Авг 18, 2008 2:13 pm |
|
|
arsenov
|
Колега твърдо зад ЖТД заставам аз съм с ТД100 не съм имал възможността да се кача на ЖТД , но от повечето постове разбирам , че са по икономични и по-пъргави от ТД-тата . ТД-тата също имат система за връщане на изгорелите газове . Дори и да се запуши може да се ингорира или да се зачисти . Насочи се към ЖТД , аз също съм се насочил към ЖТД но 2.4 . Все пак ЖТД-то е комън рейл двигател така , че сам се замисли дали искаш по-ново поколение дизел да караш .Успех в търсенето !
|
Пон Авг 18, 2008 7:37 pm |
|
|
rsof
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 10:24 am Мнения: 69 Местоположение: Пловдив / Luxembourg
|
ЖТД е "по-модерният" двигател това дали е по пъргав и икономичен зависи от състоянието на двигателя и скоростите като цяло ! Та като си копуваш кола гледай как е подържана ! Аз съм с ТД и съм доволен !
_________________ / Fiat Marea Weekend / 1.9 TD 100/ / Škoda Fabia / 1.9 TDI /
http://rbrbgcup.betaracing.net/index_bg.html
|
Вто Авг 19, 2008 11:28 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|