|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 8:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
LDM
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Ное 13, 2006 10:41 am Мнения: 23 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Punto JTD
Имам следния проблем като давам газ понякога се чува странен шум от двигателя
и странни вибрации. Както когато мотора се дави.
Някои може ли да ми обясни на какво може да се дължи това?
Мерси
|
Съб Фев 09, 2008 1:57 am |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: Punto JTD
LDM написа: Имам следния проблем като давам газ понякога се чува странен шум от двигателя и странни вибрации. Както когато мотора се дави. Някои може ли да ми обясни на какво може да се дължи това? Мерси
Вибрациите може да са от бобина.
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Съб Фев 09, 2008 5:12 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Не съм много запознат с дизелите,ама бобините не са ли само при бензиновите мотори за да може да прескача искра в свещите?А след като дизела е на принципа на самовъзпламеняването защо да има бобина... 
|
Съб Фев 09, 2008 5:34 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
pi4_s_bravo написа: Не съм много запознат с дизелите,ама бобините не са ли само при бензиновите мотори за да може да прескача искра в свещите?А след като дизела е на принципа на самовъзпламеняването защо да има бобина... 
Moже да си прав, аз също много много не съм запознат, но като прочетох вибрации и се сетих за рендето, което правеше така и 4 пъти се сменяха бобини. 
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Съб Фев 09, 2008 9:45 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|