|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 10:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
arsenov
|
 Добавка за икономия?
Здравейте ! Има ли някаква добавка която да намалява разхода , тъй като една колежка каза ,че мъжът и е химик и правел такава добавка и се изчислявала специално за автомобила на който ще се сипва по точно от мощността на колата се определя консистенцията . Каза ми че го сипвали основно на бусовете , но можело и за лек автомобил да се направи . Тя ми каза че мъжът и ще ми направи някой литър да я тествам . Да уточня не било за прочистване на горивната система или темподобни почистваня . Някой чувал ли е за такива неща ?
Благодаря Ви предварително!
|
Сря Ное 21, 2007 11:14 pm |
|
 |
VESKO_BG
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Авг 11, 2007 7:09 pm Мнения: 37 Местоположение: Стара Загора
|
Съветът ми е да не слагаш такива добавки правени някъде от някой , ами си зареждай по-добро Дизелово гориво!
Лукойл или Еко.
_________________ Готино е да си важен, но пo-важно е да си готин.!
|
Сря Ное 21, 2007 11:26 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Вечната мечта на химиците за "философския камък" :roll:
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Ное 22, 2007 12:09 am |
|
 |
bbosta
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 7:04 pm Мнения: 63 Местоположение: София 06 Подуяне
|
принципно всяка добавка за дизел би трябвало да намали разхода, защото се повишава цетеиновото число на дизела...
но да ти забъркат добавка...ако ще и химик да е....за тестване.....не си заслужава риска....по-добре си вземи добавка от бензиностанцията и я тествай...поне със сигурност няма да прецака нещо....
_________________ Punto ELX 1.7TD
|
Чет Ное 22, 2007 5:09 pm |
|
 |
bbosta
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 7:04 pm Мнения: 63 Местоположение: София 06 Подуяне
|
аз лично не слагам добавки вече.....преди сипвах от петрол и си слагах добавка на хелиос....много доволен, до момента, е който не ми сипаха някакво подобие на нафта и не ми се разтракаха клапаните...- от тогава на ОМВ и ШЕЛ - най скъпите им дизели....разликата за един резервоар е точно добвка все едно си си взел...
_________________ Punto ELX 1.7TD
|
Чет Ное 22, 2007 5:12 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|