|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Термометър на Marea 1,9TD100
Автор |
Съобщение |
nikolai_tonchev
Регистриран на: Вто Апр 24, 2007 11:14 pm Мнения: 1 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Термометър на Marea 1,9TD100
Здравейте купих си Мареа преди около месец и реших да я покарам до една хижа, като трагнах по наклона стрелката на термометара ми стигна до червеното и аз реших да спра да се охлади. Спрях изключих колата и жеднага дадох на контакт и стрелката беше паднала на средата. тТва за 1 секунда не мойе да истине което ме нажейда на мисалта че е проблем с термометара,
И между другото оборотомера ми чат пат изключва.
Ако някои може да помогне много съм му благодарен предварително
_________________ Fiat Marea 1,9TD HLX
|
Нед Май 13, 2007 7:03 pm |
|
 |
Pavleti
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Мар 10, 2007 7:10 pm Мнения: 8 Местоположение: София 21 Нови Искър
|
Здравей колега, когато стрелката ти тръгне нагоре (над средата) пробвай с почукване на плексигласа, точно кадето ти е прибора за показване на температурата и виж дали стрелката ще се върне на средата. Аз имах същият проблем. След като го потупах 1-2 пъти, вече не ми прави този проблем. Явно самият прибор не отчита правило. Но незабравяй да провериш дали ти се включват вентилаторите на радиатора. Провери също така дали маркуча от лявата страна на радиатора се загрява - това според мен е признак че термостата работи (възможен проблем- откас на термостат). Може би някой който разбира повече може да ме поправи. Поздрави на всички!
|
Пон Май 14, 2007 10:53 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|