|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
bobti
Кара балканче
Регистриран на: Вто Мар 06, 2007 9:11 pm Мнения: 40 Местоположение: Стара Загора
|
 голям разход на 1.7 тд
здравеите незнам какво става 10л.на сто градско,за мен това е много и немога да разбера от каде качва този разход,а едва 70 коня.и се промени вървенето стана много мудна и след 4500об. забива предница а също така вече не се усеща кога вклучва турбото.ако някои се е сблъсквъл с този проглем да пиши,а и да препорача маистоти в пловдив или стара загора.
п.с.-а иначе двигателя мърка
|
Пон Апр 23, 2007 8:12 pm |
|
 |
pow
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Мар 31, 2005 12:02 pm Мнения: 198 Местоположение: София
|
 Re: голям разход на 1.7 тд
bobti написа: здравеите незнам какво става 10л.на сто градско,за мен това е много и немога да разбера от каде качва този разход,а едва 70 коня.и се промени вървенето стана много мудна и след 4500об. забива предница а също така вече не се усеща кога вклучва турбото.ако някои се е сблъсквъл с този проглем да пиши,а и да препорача маистоти в пловдив или стара загора.
п.с.-а иначе двигателя мърка
и моето турбо май си заминава, включва се от време на време, има един клапан уестгейт може да е от него, аз търся лагери за турбото....ако имаш неква идея кажи..........
|
Вто Апр 24, 2007 11:41 am |
|
 |
bobti
Кара балканче
Регистриран на: Вто Мар 06, 2007 9:11 pm Мнения: 40 Местоположение: Стара Загора
|
ако може да обесниш какво представлява този клапан уестгейт и каде се намира щеме извиниш но от скоро съм с 1.7тд
|
Вто Апр 24, 2007 9:05 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|