|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
[b]Турбо за Marea 1.9 TD 100[/b]
Автор |
Съобщение |
petpan
Регистриран на: Нед Яну 28, 2007 10:58 pm Мнения: 3 Местоположение: София 15 Младост
|
 [b]Турбо за Marea 1.9 TD 100[/b]
Здравейте,
скоро си купих колата и почти веднага забелязах, че харчи доста масло - 1л на 1000 км. В същото време не излиза бял пушек отзад!!! Едва днес обаче стана ясно, че проблема е в турбото. Доколкото разбрах вариантите са два - ново турбо или ремонт на старото (и в двата случая доста солено излизало). Дали някой може да даде съвет какво да предприема. Къде има свестни сервизи за турбини или от къде да намеря нова. Ако някой е минал по-този път нека сподели опит :-)
_________________ ___________________________
Fiat Marea Weekend ELX, 1.9 TD 100
|
Пет Апр 13, 2007 1:27 am |
|
 |
murry
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Дек 31, 2005 8:06 pm Мнения: 21 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Турбо за Marea 1.9 TD 100
Имах проблем преди 2 г. с турбината. Впоследствие се оказа, че проблема не е от нея, но бях започнал.
Та значи демонтаж, монтаж,ос, перка, охлюв и труд ми струваше 650 лв. Човека си разбира от работата и ремонта отнема 2 дни.Намира се До ТЕЦ София, посока надлез Надежда от дясната страна.
За повече въпроси съм насреща.
_________________ Fiat Bravo TD100 SX
Fiat Marea TD 125 ELX
Fiat Marengo TD 100
|
Сря Апр 18, 2007 9:06 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |