|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Проблем с фиат брава 1.9 jtd - гасне в движение
Автор |
Съобщение |
icoze
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 8:30 pm Мнения: 5 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Проблем с фиат брава 1.9 jtd - гасне в движение
Здравейте, имам брава 1.9 jtd и от скоро се появи следния проблем : при движвние ми колата ми угасна внезапно, и на таблото светна лампата за повреда в системата за впръскване! Добре че нямаше движение на магистралата успях да отбия , опитах да запаля но лампата не угасна и не успях! изчаках 15 мин врътнах ключа лампата отново не угасна но колата запали! След около 2 часа отново ми загасна за по дълго ! Обадих се в два сервиза и ми казаха да я закарам но не можели да разберат какъв е проблема ако не угаснела пред тях а това сте е късмет , защото гасне когато си иска! Днес ми загасна и на кръстовище в центъра на софия! Моля ако някой е компетентен да се свърже с мен !
Благодаря предварително!
Христо Енчев !
vm_bg@yahoo.com
|
Вто Апр 10, 2007 9:12 pm |
|
 |
BAI MILE
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Мар 09, 2007 12:37 pm Мнения: 26 Местоположение: Русе
|
пич отвори си резервоара и си изчисти потапящата тя се задръства с много боклуци от наща качествена нафта после покараи и ще разбереш дали е от там и аз имах същия проблем ходих по сервизи сменяха ми филтри и всякакви други работи но ефект нямаше никакъв тогава един колега от форума ме светна за резервоара отврих го какви л..на изкарах от там не е истина после все едно че не е моита кола вървеше съвсем по друг начин . пробваи все от някъде трябва да започнеш успех.
|
Съб Сеп 01, 2007 2:18 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Щом ти светва и лампата за повреда в инжексията, повредата не може да бъде чисто механична - един компютърен тест смятам, че трябва да се направи и ще стане ясна причината!
_________________ FIAT-SPORT
|
Нед Сеп 02, 2007 8:35 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|