|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 1:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
nakeff
Регистриран на: Вто Мар 27, 2007 4:28 pm Мнения: 4 Местоположение: Кърджали
|
 Браво 1.9 ТД100 ?
Значи имам един въпрос но първо да започна с това че не съм голям разбирач спрямо двигатели...След дълго търсене на браво и чудене дали да е дизел или бензин се спрях на дизел и задължително тд100.Намериха ми такъв но в италия според думите на спецялистите които съм ангажирал колата била перфектна и само с един проблем някаква тръба която била за турбото при подаване на газ се свивала и била за смяна е въпроса ми е какво предствлява тази тръба и за колко пари става въпрос.
Това ми е първата тема и ако някаде съм допуснал грешка моля да бъде извинен.
Мерси предварително
|
Съб Апр 07, 2007 9:11 pm |
|
 |
BO
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 11:55 am Мнения: 757 Местоположение: София, кв. Овча Купел
|
Ами тази тръба ще бъде много странна.
Може би е тръбата, която близа от въздушния филтър към турбото, иначе ако е след турбото би се издувала, а нямя да се свие.
По принцип тя е много твърда (дори има и пластмасови такива и не виждам как ще се свие, ама щом така казват много странно.
Разбрах, че си се огледал точно в TD100 а защо не се спреш директно на JTD двигателче, поради доста причини?
Ако е за цената е разбираемо, иначе нищо друго не те оправдава.
Ако може да кажеш точно коя е тази тръба и да те ориентираме от къде да питаш дали я имат и колко пари ще ти струва предварително май ще бъде най-добрия вариант.
_________________ 839А5.000 - 135hp - Лукс до безкрай - Либра '00
176A5.000 - 72hp - "Пупи е върха" - Пунто '95
Х 182В4.000 - 105hp - хубава печка - Брава '99
Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85
|
Нед Апр 08, 2007 1:44 pm |
|
 |
nakeff
Регистриран на: Вто Мар 27, 2007 4:28 pm Мнения: 4 Местоположение: Кърджали
|
Мда не съм се спрял на JTD поради парични причини иначе изчетох доста и ми стана ясно че е много добър двигател но разбрах че ако не е JTD наи добре е да бъде ТД100 а колата е още в италия и няма как да видя точно коя е тръбата за да ориентирам горе долу за какво става на въпрос очаква се да пристигне до седмица и тогава вече ще кажа с точност каде се намира тръбата
|
Нед Апр 08, 2007 3:15 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|