|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 10:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Georgi Ignatov
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Мар 21, 2007 4:09 pm Мнения: 22 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 Дреболийки
Здавейте,
аз съм горд собственик на Мареа 100TD ELX.
След една епопея да се разбере защо свети червената лампа на дюзите, най-накрая се разбра че е датчика на нафтовата помпа.
Ходих ме при Тишо (до виетанамските общежития) та той намери повредата, на не можа да намери тая джаджа и да я смени.
Та по този повод в петък имам час в сервиза на Фиат да ме ремонтират.
Някакви идеи колко ще ми отрежат главата, от кръста, от колената или от кокълчетата. :| :?
|
Сря Апр 04, 2007 12:58 pm |
|
 |
BAI MILE
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Мар 09, 2007 12:37 pm Мнения: 26 Местоположение: Русе
|
още по надолу колега 
|
Сря Апр 04, 2007 1:12 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: Дреболийки
Georgi Ignatov написа: Здавейте, аз съм горд собственик на Мареа 100TD ELX.
След една епопея да се разбере защо свети червената лампа на дюзите, най-накрая се разбра че е датчика на нафтовата помпа. Ходих ме при Тишо (до виетанамските общежития) та той намери повредата, на не можа да намери тая джаджа и да я смени.
Някакви идеи колко ще ми отрежат главата, от кръста, от колената или от кокълчетата. :| :?
Правиха ли и диагностика, за да сте сигурни, че е този датчик и за кой от сервизите на Фиат става въпрос?
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Апр 04, 2007 8:55 pm |
|
 |
Georgi Ignatov
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Мар 21, 2007 4:09 pm Мнения: 22 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
hit-ko написа: Georgi Ignatov написа: Здавейте, аз съм горд собственик на Мареа 100TD ELX.
След една епопея да се разбере защо свети червената лампа на дюзите, най-накрая се разбра че е датчика на нафтовата помпа. Ходих ме при Тишо (до виетанамските общежития) та той намери повредата, на не можа да намери тая джаджа и да я смени.
Някакви идеи колко ще ми отрежат главата, от кръста, от колената или от кокълчетата. :| :? Правиха ли и диагностика, за да сте сигурни, че е този датчик и за кой от сервизите на Фиат става въпрос?
Тишо прави диагностика и така го намери, а иначе сервизът е Ауто Италия или нещо такова, намерих ме го от сайтът на Фиат
|
Чет Апр 05, 2007 9:44 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Georgi Ignatov написа: hit-ko написа: Georgi Ignatov написа: Здавейте, аз съм горд собственик на Мареа 100TD ELX.
Някакви идеи колко ще ми отрежат главата, от кръста, от колената или от кокълчетата. :| :? Правиха ли и диагностика, за да сте сигурни, че е този датчик и за кой от сервизите на Фиат става въпрос? Тишо прави диагностика и така го намери, а иначе сервизът е Ауто Италия или нещо такова, намерих ме го от сайтът на Фиат
Естественно, имаш право първо да провериш кое колко ще ти струва и ако ти е по джоба - да продължиш!
Добре ще бъде когато отидеш там да потърсиш съдействието на Валентин, шеф на сервизната дейност и да му кажеш, че си потребител на форума на Фиат - смятам, че ще ти е от полза!
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Апр 05, 2007 9:54 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|