|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 6:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Авансатор за ТД 100 този ли е?
Автор |
Съобщение |
Tornado
|
 Авансатор за ТД 100 този ли е?
Ето го и въпросния авансатор при Христо от Ямбол.Със снимката не му правя реклама а само да попитам за коя помпа е защото нещо номера му не съвпада с този който е на автомобила от подписа.И ако може Христо да даде малко повече инфо относно тези авансатори.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Мар 18, 2007 7:47 pm |
|
 |
doofiat
|
Това е авансаторът за помпа "Лукас". Доколкото разбрах при помпи Бош нещата не са както при "Лукас", но не знам нищо в подробности.
Между другото, след като видях каква е процедурата посвалянето на този авансатор, съм почти на 100%, че капенето от кабелчето е причинено от износване на черното, гумно пръстенче (между резбата и цедката). На старият ми авансатор гуменото пръстенче беше под нивото на метала т.е. все едно няма гумен пръстен. Преди да си купите нов и да хвърлите 200 лв. е добре да се смени пръстенчето и ако няма промяна тогава да се изпразва джоба. Успех! Честно казано, аз разлика ненамира между нови я и стари. То и от 8-9 дни не съм се качвал на колата поради кипяща работа в бокса :? Живот и здрава тази седмица да е готова.
|
Пон Мар 19, 2007 11:16 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|