|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 6:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
въпрос за добавки на дизелов двигател
Автор |
Съобщение |
cjboland
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 10:50 pm Мнения: 7 Местоположение: София 20 Връбница
|
 въпрос за добавки на дизелов двигател
Колата която ми предстои да закупя е фиат пунто 1.7тд 1997г. 66кс.
Чувал съм че се слага някаква добавка към нафтата.Каква добавка трябва да си купя.
Още какво масло трябва да и сложа и каква добавка към маслото.
Кажете кои са най хубавите за този двигател и горе доло на какви цени.
Благодаря.
Странно, как реши, че Сервизи/Магазини е най-доброто място за въпроса ти? :roll: Сега повдигни поглед на горе и ще откриеш доста неща систематизирани. viewtopic.php?t=15007 Ако пак не успееш опитай с търсачката! И последно, помисли за хората които са писали безброй пъти по тези въпроси... дали пак ще име се пише?!Все пак не можем само да пишем, трябва някой и да чете.Дано си ме разбрал правилно и не ми се сърдиш! Успех! Nino
|
Чет Мар 15, 2007 6:46 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
да бе,
никви добавки на маслото няма да слагаш - това пък за пръв път го чувам, а за нафтата от време на време - Хелиос, има една тема за нея, погледни я 
|
Чет Мар 15, 2007 9:07 pm |
|
 |
pow
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Мар 31, 2005 12:02 pm Мнения: 198 Местоположение: София
|
 Re: въпрос за добавки на дизелов двигател
cjboland написа: Колата която ми предстои да закупя е фиат пунто 1.7тд 1997г. 66кс. Чувал съм че се слага някаква добавка към нафтата.Каква добавка трябва да си купя. Още какво масло трябва да и сложа и каква добавка към маслото. Кажете кои са най хубавите за този двигател и горе доло на какви цени. Благодаря. Странно, как реши, че Сервизи/Магазини е най-доброто място за въпроса ти? :roll: Сега повдигни поглед на горе и ще откриеш доста неща систематизирани. viewtopic.php?t=15007 Ако пак не успееш опитай с търсачката! И последно, помисли за хората които са писали безброй пъти по тези въпроси... дали пак ще име се пише?!Все пак не можем само да пишем, трябва някой и да чете.Дано си ме разбрал правилно и не ми се сърдиш! Успех! Nino
аз слагам на маслото, особено за дизела мисля, че е важно, първо не са първа младост колиците ни и са "спукани" от каране, слагам неква на стп в черен кен, ще ти кажа точно ако имаш интерес и ресурс за 8 кинта, това на всяка смяна, незнам има ли ефект, но поне ми е по-спокойно.....
|
Пет Апр 13, 2007 7:05 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|