|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 1:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
 .............
.............
Последна промяна doofiat на Пон Мар 26, 2007 10:37 am, променена общо 1 път
|
Нед Фев 25, 2007 6:48 pm |
|
 |
Nino
|
Бързо си забравяш старите теми! :mrgreen: Хората са го обяснили за какво служи.
viewtopic.php?t=10883&highlight=%E0%E2%E0%ED%F1%E0%F2%EE%F0
|
Нед Фев 25, 2007 9:46 pm |
|
 |
doofiat
|
Аз я гледах тая тема, но забравих да си поправя поста
И какво сега да ходя във Вантото ли?
|
Нед Фев 25, 2007 11:04 pm |
|
 |
Nino
|
Що първо не отидеш до Киро Алфата, може да има авансатор... или вземеш отнякъде за проба за няколко дни.Не знам Ванто какво ще ти помогнат.Почти съм сигурен, че го нямат като резервна част.Още една идея... преди тук пишеше един много компетентен колега..HF HPE - Eньо. Можеш да го намериш в Ланча форума.Той има фирма рент кар и повечето коли са италиански.Пиши му едно лс в ланча форума.
|
Нед Фев 25, 2007 11:11 pm |
|
 |
doofiat
|
Nino написа: Що първо не отидеш до Киро Алфата, може да има авансатор... или вземеш отнякъде за проба за няколко дни.Не знам Ванто какво ще ти помогнат.Почти съм сигурен, че го нямат като резервна част.Още една идея... преди тук пишеше един много компетентен колега..HF HPE - Eньо. Можеш да го намериш в Ланча форума.Той има фирма рент кар и повечето коли са италиански.Пиши му едно лс в ланча форума.
Thanks friend!:36_2_25:
Утре сутрин и без това малко ще закъснея за работа, ще мина през Киро Алфата към 8,30 ч.
П.С. Между другото Ланча форума ми е първия форум - като взех Брава и първо там пишех и съм с добри впечатления от hf hpe. Ако се наложи и с него ще се свържа.
|
Нед Фев 25, 2007 11:25 pm |
|
 |
doofiat
|
Днес бях при Киро Алфата и той каза, че ще ми търси тази джаджа, защо я нямал.
Нова струвала около 600 лв.
Авансаторът регулирал постоянно налягането на нафтата и е от изключителна важност при определяне на количеството нафта, което ще е впръска.
Лоша работа приятели!
|
Пон Фев 26, 2007 1:28 pm |
|
 |
Nino
|
doofiat написа: Днес бях при Киро Алфата и той каза, че ще ми търси тази джаджа, защо я нямал. Нова струвала около 600 лв. Авансаторът регулирал постоянно налягането на нафтата и е от изключителна важност при определяне на количеството нафта, което ще е впръска. Лоша работа приятели!
Да, така е.Казва се още регулатор на налягането.И при доста старото ми Рено с помпа Бош го има и струва около 180 лв.Имах проблеми навремето.
|
Пон Фев 26, 2007 2:19 pm |
|
 |
doofiat
|
|
Пон Фев 26, 2007 10:20 pm |
|
 |
Nino
|
Вече не знам пич! Явно много фолклор има в тази горивна система на Лукас! Това Пунто ми е първата кола с Лукас система и почвам вече да я сънувам само от приказките тук.Четейки по-надолу друг я обезвъждушава по "няколко пъти на равно"... все едно въздуха се множи и създава в системата ако не е на равно и един път не е достатъчно.... нещо като клан недоклан, ебан недоебан.... обезвъждушен, неДОобезвъздушен!!!!! ШАШ  !!!Като протече гориво, сякаш отново се влива въздух... и после храс, нещо запушва и въздухът спира....колата работи нормалнооо! :roll:  Не знам какво да ти кажа вече! Хващай някой приятел с добър гръцки и беж в Солун, хем ще изкарате една екскурзия, хем може хората пък да "имат СОФТУЕР за Лукас"!!! :roll: :mrgreen: Иначе тук само шаш и 
|
Пон Фев 26, 2007 11:20 pm |
|
 |
doofiat
|
Днес звънна на този пич:
Цитат: ET "ТРАЙЧО - DISEL" ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ И НАФТОВИ ПОМПИ GSM 0887 80 17 88 - Пламен кв."Орландовци", ул."Герена"10
Той каза, че авансаторът има две цени - 100 и няколко лева за една марка, а за другата марка цената била към 200 лв. Прави помпи "Лукас" - това ме успокои поне.
Уговорихме се да го навестя евентуално в събота, но ще гледам и по-рано да отида.
|
Вто Фев 27, 2007 9:03 pm |
|
 |
Nino
|
doofiat написа: Днес звънна на този пич: Цитат: ET "ТРАЙЧО - DISEL" ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ И НАФТОВИ ПОМПИ GSM 0887 80 17 88 - Пламен кв."Орландовци", ул."Герена"10 Той каза, че авансаторът има две цени - 100 и няколко лева за една марка, а за другата марка цената била към 200 лв. Прави помпи "Лукас" - това ме успокои поне. Уговорихме се да го навестя евентуално в събота, но ще гледам и по-рано да отида.
Ами ще почерпиш тогаз... батко ти събира ценна информация значи! :mrgreen: Майтап, дано да стане работата... тази кола те изнерви и току виж си станал най-върлият ФИАТ АНТИфен.Затова на фиатовете аз понякога си им тегля по една путка майна и им казвам, че при първият удобен път ще ги сменя.......ПРИМЕРНО С ЕДНА NEW ГРАНД ВИТАРА! :mrgreen: 
|
Сря Фев 28, 2007 12:17 am |
|
 |
doofiat
|
........
Последна промяна doofiat на Пон Мар 26, 2007 10:38 am, променена общо 1 път
|
Нед Мар 04, 2007 9:08 pm |
|
 |
doofiat
|
.............
Последна промяна doofiat на Пон Мар 26, 2007 10:38 am, променена общо 1 път
|
Пон Мар 05, 2007 9:39 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
doofiat написа: Повече никога няма да сипя крадена нафта и нафта различна от Еко и ОМВ, никога!
Никога не казвай никога
Не си написал какъв е резултата :roll:
Сложи ли го този авансатор или утре ще свършиш тази благинка :mrgreen:
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Пон Мар 05, 2007 11:07 pm |
|
 |
Vladim
|
И всъщност старият не можеше ли да се ремонтира? :roll: