Дата и час: Пон Май 19, 2025 7:44 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
малко въпросчета ? 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST малко въпросчета ?
1. някой ако може да ме светне слагал ли си е спортен филтър въздушен и с какво са по добри ? и каква повече или по добра работа ще върши ?!!!
2. за какво е този черен бутон под шофьорската седалка ?
3. случайно някой да е свалял облегалките за главите на предните седалки

става въпрос за Браво :) :roll:

Вто Фев 13, 2007 1:40 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ами черният бутон е катапулт в случай че при слагане на спортен филтър ,Бравото започва да се държи като формула на пътя :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вто Фев 13, 2007 1:58 am
Профил
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
:o :o :o Браво бе и ти ще откриеш Америка някой слънчев ден с лунно затъмнение !

Вто Фев 13, 2007 2:34 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Колега, и трите ти въпроса са коментирани безброй пъти във форума.Като се направи забележка с червено се започват коментари, че "нямало свобода във форума", че "форума ставал скучен и т.н".Според мен става скучен от едни и същите въпроси и едни и същите отговори повтаряни и завтаряни до втръсване почти всеки ден и през ден!
По т.1 Не съм слагал спортен филтър и не съм сигурен дали при дизел има някакъв ефект.
По т.2 /Коментирано доста пъти/ Бутонът служи за включване на клапан за притока на гориво евентуално задействан при аварийна ситуация.
По т.3 /Също коментирано доста/.На Фиат Брава не успях и накарах жена ми да разшие и после зашие калъфките които сложих.

Вто Фев 13, 2007 10:09 am
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
Колега, и трите ти въпроса са коментирани безброй пъти във форума.Като се направи забележка с червено се започват коментари, че "нямало свобода във форума", че "форума ставал скучен и т.н".Според мен става скучен от едни и същите въпроси и едни и същите отговори повтаряни и завтаряни до втръсване почти всеки ден и през ден!
По т.1 Не съм слагал спортен филтър и не съм сигурен дали при дизел има някакъв ефект.
По т.2 /Коментирано доста пъти/ Бутонът служи за включване на клапан за притока на гориво евентуално задействан при аварийна ситуация.
По т.3 /Също коментирано доста/.На Фиат Брава не успях и накарах жена ми да разшие и после зашие калъфките които сложих.

Постете на невежата че не е изчел целия форум !!!! :36_2_46: :36_2_49: За да ви стане по интересен форума що не си разглобите колите и после да питате как да ги съберете във форума ?! тва ще еголямо предизвикателство и ще привлече интереса на много хора !!! :starwars: :dance:

Вто Фев 13, 2007 10:37 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Не, има по-прости средства от това да изчетеш целия форум и разглобиш половината кола.... като "ТЪРСАЧКАТА".
Ето какво открих, точно за 2 секунди:

viewtopic.php?t=7281&highlight=%EE%E1%EB%E5%E3%E0%EB%EA%E8

и още, написвайки думичката "БУТОН" в търсачката.....на първо четене:
viewtopic.php?t=13358&highlight=%E1%F3%F2%EE%ED

Всичко това толкова ли е сложно, та се наложи с да си редим диалог тук? Остава да кажеш и че се заяждам и направихме първа серия на "сапунката"! :roll:

Вто Фев 13, 2007 11:03 am
UNREAD_POST 
komshiqta написа:
Постете на невежата че не е изчел целия форум !!!! :36_2_46: :36_2_49: За да ви стане по интересен форума що не си разглобите колите и после да питате как да ги съберете във форума ?! тва ще еголямо предизвикателство и ще привлече интереса на много хора !!! :starwars: :dance:

Колега, ние проблем с интерес и посещаемост нямаме - 1177 посетили форума за 12.02.2007

Вто Фев 13, 2007 11:33 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]