|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 1:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Някой търси ли си Marea 2.4 TD?
Автор |
Съобщение |
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
 Някой търси ли си Marea 2.4 TD?
Здравейте колеги дизелджии. Ако някой от вас си търси Fiat Marea 2.4 TD 97г., колкото и да не ми се иска да се разделям с нея по-добре да я продам, за да и се порадва и някой друг. Причината да я продавам, е че се очертава близо година работа на Банско, свързана с пътуване, но със служебен транспорт и не ми се иска колата просто да си виси на паркинга. Така, че ако някой прояви интерес може да ми пише лично съобщение за повече информация.
|
Вто Яну 23, 2007 1:36 am |
|
 |
dilianevro
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 1:13 pm Мнения: 10 Местоположение: Провадия
|
какви пари ще и търсиш имам е същата нещо се прецака казват че е помпата която е бош и като е направя смятам да е махам и аз иначе много добра динамика но фиат за жалост
|
Пет Мар 02, 2007 10:09 am |
|
 |
Sven
|
dilianevro написа: какви пари ще и търсиш имам е същата нещо се прецака казват че е помпата която е бош и като е направя смятам да е махам и аз иначе много добра динамика но фиат за жалост
Е бате сори ама като сте такива терикати що не си купите БМВ, а?
|
Пет Мар 02, 2007 2:49 pm |
|
 |
Rayo
|
наистина, каква цена си и определил ?
имам интерес.
|
Чет Мар 08, 2007 1:57 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
Sven написа: dilianevro написа: какви пари ще и търсиш имам е същата нещо се прецака казват че е помпата която е бош и като е направя смятам да е махам и аз иначе много добра динамика но фиат за жалост Е бате сори ама като сте такива терикати що не си купите БМВ, а?
не се ядосвай колега нали виждаш какво се е развалило във фиата - ПОМПАТА КОЯТО Е БОШ -това е великата немска фирма, добре че фиатката ми почти всичко е магнети марели та нямам ядове , 2 неща са се развалили и двете бяха бош
ПС извинявам се на колегата че му пиша в темата
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Чет Мар 08, 2007 10:56 am |
|
 |
Nino
|
Помпата Бош се е развалила, к'во да пра'иш Фиат! Това ГЕНИАЛНО АСОЦИАТИВНО умозаключение направо си е за темата "БИСЕРИ"!!! 
|
Чет Мар 08, 2007 11:05 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|