|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Май 19, 2025 7:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
помпата ми се развали!кажете добър майстор на дизели!
Автор |
Съобщение |
fiattttt
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 10:41 am Мнения: 3 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 помпата ми се развали!кажете добър майстор на дизели!
колата ми е fiat punto TD и помпата се развали!Кажете при кои майстор д аотида или от къде да си купя нова
|
Чет Яну 18, 2007 11:00 am |
|
 |
penciata
|
i moqta ne6to nee dobre ,no moga da ti kaja ,kade da ne hodish ,kade da ida i az ne znam .v proslovutiq DIESEL centyr na okolovrystnoto mi vzeha 40 lv za izmislena diagnostika ,i mi kazaha ,4e remonta 6te mi struva 600lv. a kolata si vyrvi ,samo ne6to se spyva malko predi 2000 oborota ,i to ne postoqnno .ne znam moje i da e po-seriozno ,ama ne6to ne mojaha da me ubedqt da dam 600 lv za tozi remont na kola v dvijenie.ako znae nqkoi ne6to da pishe.
И моята нещо не е добре, но мога да ти кажа, къде да не ходиш, къде да ида и аз не знам.В прословутия DIESEL център на околовръстното ми взеха 40 лв за измислена диагностика и ми казаха, че ремонта ще ми струва 600 лв, а колата си върви, само нещо се спъва малко преди 2000 оборота и то не постоянно.Не знам може и да е по-сериозно, ама нещо не можаха да ме убедят да дам 600 лв за този ремонт на кола в движение.Ако знае някой нещо да пише.
Силно се надявам това да е последния твой пост на латиница.Тук тя не е добре приета.Ако се затрудняваш ползвай кредора и да не пишеш цифри вместо букви има транскрипция:
Примерна транскрипция, кое бутонче от клавиатурата да натискаш, когато си на фонетична и използваш кредора:
Ч = ~ - горе в ляво до 1-цата Я = Q В = W Ж = V Ь = X Ъ = Y Й = J Ю = \ Ш = [ Щ = ]
Надявам се да съм бил ясен! :mrgreen:
Поздрави и добре дошъл: Nino
|
Пет Яну 19, 2007 6:52 pm |
|
 |
puntotras
|
:mrgreen: Съжалявам за спама ама не се стърпях!Колеги как разбрахте,че помпите ви са сдухани-мерихте ли ги,кво стана  ?Дайте повече инфо-какво,къде и как и на какво за да може някой да ви напише нещо конкретно!
П.С-Новата помпа не е ефтина колега,защо не пробваш с нещо 2 употреба?
|
Нед Яну 21, 2007 9:11 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|