Дата и час: Вто Юни 17, 2025 6:17 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
..... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST .....
....

Последна промяна doofiat на Пон Мар 26, 2007 2:51 pm, променена общо 1 път

Пет Юни 09, 2006 4:22 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Аз ходих там и не ти го препоръчвам!!!! Като си купувах бравото отидох там да ми го диагностицират... още със влизането оня го погледна и каза ние тука със лукас помпи не се занимаваме вървете във фиат!!!??? обясних му на човешки език че е с BOSCH(нали са бош сервиз все пак) агрегат, оня се почеса и каза хубаво сега ще го погледнем!... еми погледна го , нищо повече... 30лв. искам и аз това да работя. Уж го закачиха на компа гледаха там цъкаха и накрая :) чудеше се какво да каже и вика "4-тия инжектор е на предела на възможностите си , не е счупен ама ще се счупи тва е!!!" се едно ми каза абеее колата е добре ама все някога ще се счупи... тва е :) за 30 лв.
аз не бих отишъл там пак, следващия път ще пробвам Ванто
поздрави

Пет Юни 09, 2006 5:13 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ти ме разби! Аз така му се бях наточил и си викам аре сега само да дойде събота и ще ходя да ми видят колицата, па то ква стана. Ами тогава питането ми е: КЪДЕ ДА ОТИДА ДА МИ ВИДЯТ ДЮЗИТЕ И ПОМПАТА?

Пет Юни 09, 2006 6:12 pm
UNREAD_POST 
Намерих още един в нета - "Интерсервиз", ул.Безименна 10. Някой знае ли го този? Представител на Бош.

Пет Юни 09, 2006 6:33 pm
UNREAD_POST 
I az moga da dobavq samo ,4e tiq v tozi "super" diesel sa pylni PUMQRI ,na men mi vzeha 40 leva za naistina SUPER izmislena diagnostika ,i oniq reshi 4e trebva da mi se napravi remont na pompata za 500 leva bez DDS ,prosti si trygnah psuvaiki......

penciata, вчера най-учтиво ти редактирах постта и помолих да не пишеш на латиница.Ако нямаш инсталирана кирилица ползвай кредора!
Настоящето го считай като мой последен опит те убедя колегиално.Твой личен редактор нямам намерение да ставам.

На третия пост на "шльокавица" ще ти доставя ЖЪЛТ КАРТОН... нататък ти си знаеш! :mrgreen:
Nino

Съб Яну 20, 2007 2:10 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]