|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 1:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
gdd55
|
 Сваляне на картер?
Минават ли полуоските през картера че ме марзи да се мушкам под колата да гледам,или излиза без никави главоболия.За фиата от подписа
|
Сря Яну 03, 2007 4:54 pm |
|
 |
doofiat
|
Не минават!
Какво си я закъсал?
|
Сря Яну 03, 2007 5:08 pm |
|
 |
gdd55
|
омаслено е доста сериозно.Явно гарнитурата е за смяна.Амам ме марзи чудя се дали да се цапам или да отворя малко работа на масторите
|
Сря Яну 03, 2007 5:21 pm |
|
 |
Sve
Кара балканче
Регистриран на: Сря Ное 23, 2005 12:18 pm Мнения: 44 Местоположение: София 05 Сердика
|
Преди известно време сменях картер. Оставих колата в сервиз, че не ми се цапаше. За моя голяма изненада като се отбих в сервиза видях дясната полуоска разкачена. Направо ми прилоша. Твърдяха, че не можел да се смени по друг начин. Не съм се ровил след това, но и според мен би трябвало да се демонтират само планката и тръбата и след това и самия картер.
А иначе картера не е с гарнитура, а със силикон.
_________________ FIAT Marea 1.9TD/75
|
Сря Яну 03, 2007 5:38 pm |
|
 |
gdd55
|
Nino написа: gdd55 написа: омаслено е доста сериозно.Явно гарнитурата е за смяна.Амам ме марзи чудя се дали да се цапам или да отворя малко работа на масторите Трябва да си сигурен дали е от това или не е от семерингите на коляновия вал.По вероятно е.И при мен е със силикон и е омаслила, но е от семеринга, който ще сменям на следващото ремъчно обслужване.
омаслено е от шофьорската страна не от кам ремъците и е омаслено само отпред не е отзад как мислиш дали може да се размина само със селикон?
|
Сря Яну 03, 2007 6:07 pm |
|
 |
van02
Кара балканче
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 9:25 am Мнения: 48 Местоположение: Бургас
|
аз сам сменял картер.по производство гарнитура няма.несам маистор но успях сам да си я сменя.да ви кажа беше доста трудно
_________________ фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
|
Сря Яну 10, 2007 10:47 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|