Дата и час: Пет Май 02, 2025 6:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Трудно пали,свободен ход варират оборотите Фиат Мареа 2.4 ТД 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Трудно пали,свободен ход варират оборотите Фиат Мареа 2.4 ТД
Колата съм я купил преди две седмици и до сега и навъртях 1500 км без никви забележки, но снощи ми направи следното: Както си карам наближавам легналия полицай съединител да мина на втора и колата загасна помислих,че е свършила нафтата погледнах стрелката на резервоара, а тя е на първата чертичка след резервата и тогава врътнах ключа запали и си продължих, но това същото го прави отново но този път е кара брат ми и пак съединител включил от трета на втора и колата пак му загаснала........Моля помогнете!!!Ако има някой с същия проблем да ми помогне за отстраняването му!!!Дайте мнения е съвети!!! :roll:

Пон Дек 04, 2006 6:10 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Освен описаните магарий някакви други странни неша да стават като натиснеш спирачката?Питам те да не е тръгнала стоп машинката и като намалиш скороста и я натиснеш да се шашкат токовете?

Пон Дек 04, 2006 6:32 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Значи, когато оборотите се стабилизират и да натискам спирачката всичко си е добре, нещо, което забелязах днес е, че майсторите които са ми сменяли горивния филтър не са бутнали едната букса те са две от там да не ми дава грешки в компютъра. Днес ми правеше и това трагвам да е паля пали и работи на ниакви много ниски обороти и оборотомера стои на 0 така постои малко и тогава влиза в час и се качват малко преди 1000 и стрелката играе ту 500 ту към 1000л

Пон Дек 04, 2006 11:59 pm
Профил ICQ YIM
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Проблема е решен като закарах колата в Бош Сервиз и от там ми казаха че някви пружинки на помпата са износени и че по принцип не се продават отделно а заедно с новата помпа но те щели да намерят подобни и помпата щяла да изкара много дълго време, така че това е бил проблема на гасненето на празен ход и трудното палене!

Пон Дек 11, 2006 8:38 pm
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]