|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 3:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Спешен въпрос относно Fiat Bravo 1.9 ТD100
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
|
Пон Фев 12, 2007 1:57 pm |
|
 |
trustworthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 4:18 pm Мнения: 150 Местоположение: Варна
|
Това дали е удряна или не не е определящо при покупка. Зависи какви са били пораженията от този удар. То ако не е била блъсната колата, може да е бил прегряван двигателя примерно, а това е по-трудно забележимо  Моята кола с я купих с явни следи от удар (но лек) и на геометрия си беше в норми, и на пътя няма проблеми.
_________________ _______
146 JTD
|
Пон Фев 12, 2007 2:13 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
trustworthy написа: Това дали е удряна или не не е определящо при покупка. Зависи какви са били пораженията от този удар. То ако не е била блъсната колата, може да е бил прегряван двигателя примерно, а това е по-трудно забележимо  Моята кола с я купих с явни следи от удар (но лек) и на геометрия си беше в норми, и на пътя няма проблеми.
който ми каже, че неговата кола не е удряна(2ра ръка), значи е наивен или заклет оптимист - и моята няма надписи отсрани, и моята е удряна, отпред и отзад, но няма някаккви фатални последици и е направена идеално - следователно, проблеми - никакви :mrgreen:
|
Пон Фев 12, 2007 5:00 pm |
|
 |
Борко
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Яну 09, 2007 10:49 pm Мнения: 32 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Цитат: 2 oт трите дизелови двигатели (тия по 100 и 105 коня) имат комон рейл
Колега, в голяма грешка си Common rail - а е само един и той е 105 к.с.
Common rail - 100 к.с. - няма такова животно при Fiat.
Тия 2 ДВГ са коренно различни, по тази тема е писано много, много в този форум.
_________________ OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка
|
Пон Фев 12, 2007 5:22 pm |
|
 |
Blue
Кара Фиатче 126
|
Има commonrail 100 коня - 1.9 JTD 100.
|
Пон Фев 12, 2007 6:49 pm |
|
 |
tinalex
Кара кола
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 6:42 pm Мнения: 270 Местоположение: София 15 Младост
|
Има при Пунто.При Браво и Брава са ТД101кс и JTD105.
_________________ FIAT PUNTO JTD LANCIA CAPA 200020V
|
Пон Фев 12, 2007 9:54 pm |
|
 |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
OFF-Май стана страшно да се пише в този форум!?Ама нещо свобода няма тук и скука голяма настана!...
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Пон Фев 12, 2007 10:51 pm |
|
 |
Sven
|
torbo не се подвеждай от статията. Тези коли не гният и са евтини за подръжка. Не тропат и имат много хубва возия. Има скърцане в инериора което найстина не е характерно за кола от тези години. Колата която си си харесал е абсурдно евтина, ако това е крайната цена определено нещо не е наред. Джамбазите от автокъщата няма да се минат, повярвай ми ;) На снимката обаче е без номера и може това да не е крайната де. 
|
Пон Фев 12, 2007 11:32 pm |
|
 |
Vladim
|
gdd55 написа: С какво точно съм те обидил незнам ти сам почна.А за правеца пак не ме разбра.Ти като си бил на 8 едва ли си знаел какво е това компютър.А сега ако хванеш някой 8 годишен направо ще те побърка на тая тема,,но както и да е Разбрах че освен че си ПЛЕШИВ И ГРОЗЕН си и тъп галош. Банни ме за 1 месец минимум да ти забравя плешивата и грозна мутра. Хайде приятели от форума сбогум.От както плешивия стана админ е решил да се прави на страшен
Абе може да съм плешив... грозен... гаджето ми не мисли така, това е най-важното за мен!  Обаче за моя голяма радост не съм с лабилна психика, какъвто сам се определи, бургаски! Хайде помирувай си малко, може да се поуспокоиш. С всяка нова регистация ще си със СПЕЦИАЛНО внимание и, ако продължаваш да си толкова лабилен... просто няма да имаш място тук! Лекувай се, като имаш проблеми! ;) Хайде, със здраве! 
|
Вто Фев 13, 2007 12:08 am |
|
 |
Vladim
|
sasco написа: OFF-Май стана страшно да се пише в този форум!?Ама нещо свобода няма тук и скука голяма настана!...
Много добре ти е отговорил Нино, аз нямам, какво да добавя освен, че този форум има правила, който никой не си прави труда да чете! Опитва се да напише нещо и след, като му бъде направена забележка се сърди. 
|
Вто Фев 13, 2007 11:08 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
BEX---GT---TDi написа: който ми каже, че неговата кола не е удряна(2ра ръка), значи е наивен или заклет оптимист - и моята няма надписи отсрани, и моята е удряна, отпред и отзад, но няма някаккви фатални последици и е направена идеално - следователно, проблеми - никакви :mrgreen:
Чак пък да не е невъзможно да е била удряна.. Щом има хора в България дето да карат 10+ години без ПТП значи и на запад е възможно
Това да няма въпросните емблемки може да е по 1000 причини... но има и логика да е пострадала в следствие на удър.
_________________ FIAT Marea
Последна промяна perlsite на Вто Фев 13, 2007 8:58 pm, променена общо 1 път
|
Вто Фев 13, 2007 7:03 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
perlsite написа: BEX---GT---TDi написа: който ми каже, че неговата кола не е удряна(2ра ръка), значи е наивен или заклет оптимист - и моята няма надписи отсрани, и моята е удряна, отпред и отзад, но няма някаккви фатални последици и е направена идеално - следователно, проблеми - никакви :mrgreen: Чак пък да не е невъзможно да е била удряна.. Щом има хора в България дето да карат 10+ години без ПТП значи и на запад е възможно Това да няма въпросните емблемки може да е по 1000 причини... но има и логика да е пострадала в следствие на уд ър.
да, може и да има - единици са обаче.....
а на горубляне и по автокъщите - всички коли са на баби и дядовци, които само събота и неделя са ходели на пазар и на доктор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Фев 13, 2007 8:52 pm |
|
 |
komshiqta
Кара балканче
Регистриран на: Вто Дек 19, 2006 8:13 pm Мнения: 44 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 добре де
неразбрах само какво стана видя ли е колата купи ли е ? каква е ?
|
Сря Фев 14, 2007 1:38 am |
|
|