|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 7:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Добавки за Дизел - поизчистена от OFF
Автор |
Съобщение |
Vladim
|
Blue написа: Аз слагах STP за дюзи- колата взе да набира повече като че ли, но може и да си внушавам. Около 12 лв е.
Aз слагах същатата и ефект не усетих.
|
Чет Ное 23, 2006 10:25 pm |
|
 |
Gugev
|
Аз също имах проблем с вдигане на оборотите. Питах във форума, четох мнения и на близо пълен резервоар добавих STP- светло синя. От нея, от какво ли вече ми се случва много рядко, почти изчезна. Дори днес отново ги разглеждах в OMV и се питам с каква - тъмна или светло синя да повторя.
|
Пет Ное 24, 2006 8:55 pm |
|
 |
doofiat
|
Gugev написа: Аз също имах проблем с вдигане на оборотите. Питах във форума, четох мнения и на близо пълен резервоар добавих STP- светло синя. От нея, от какво ли вече ми се случва много рядко, почти изчезна. Дори днес отново ги разглеждах в OMV и се питам с каква - тъмна или светло синя да повторя.
Тъмната е по-концентрирана.
|
Пет Ное 24, 2006 11:26 pm |
|
 |
Vladim
|
Ето, каква добавка си взех и мисля да изкарам две зими с нея! :mrgreen: Струва 20лв. в опаковка от един литър. както виждате пише, че стига за един тон гориво! :mrgreen: Минусът е, че се сипва при темперетура не по-ниска от 0 градуса.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Ное 29, 2006 1:08 am |
|
|