|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 7:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Разход на Мареа ТД100 комби 4л/100км
Автор |
Съобщение |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Браво много добри резултати! Пунтовзите зависи от двигателя на извънградско май ще дадът по-голям разход при по стабилно каране... опа май нищо не казах...
|
Съб Ное 18, 2006 6:30 pm |
|
 |
Tornado
|
По надолнище не се изисква гориво при пуснат педал,но при лек наклон колата и на 5 скорост да е пак си убива инерцията а на свободна се засилва.
|
Сря Ное 22, 2006 8:15 pm |
|
 |
Tornado
|
Казано с езика на парите около 9-10 стотинки на километър извънградско зависи само как настъпвате.И това е само гориво останалите консумативи и амортизация не съм ги смятал но и този момент ще дойде.
|
Пет Ное 24, 2006 8:03 pm |
|
 |
zdravgo
Член на клуба
Регистриран на: Пет Фев 10, 2006 11:04 pm Мнения: 55 Местоположение: София
|
Преди години имах Москвич 21412 газ / бензин. Волана му не се заключваше и аз си гасях двигателя. И така един ден както си се движех без контакт ми се наложи по-рязко спиране. "Дедо Мохи" разбира се - спирачки никакви. От там директно 5 - та, без да давам на контакт. Познайте! Двигателя го чух как заработи. Без контакт. Без гориво. /бях на газ преди да загася/ Сега тази глупост с гасенето на мотора не бих си я позволил. Аз си бях съвсем пресен шофьор - зелен та зелен. Сега гледам икономайзерите и на двете коли - когато са на скорост те показват по - ниска стойност. На нулева - икономайзерите и на двете стоят на средата.
т. е. по - висока стойност.
_________________ Червената Соня: Tempra 1.9 tds продавам/заменям
|
Съб Ное 25, 2006 12:58 am |
|
 |
trustworthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 4:18 pm Мнения: 150 Местоположение: Варна
|
Ако не се лъжа, тези москвичи бяха от първите 'Съветски " коли, които имаха тази система при карбуратора за спестяване на гориво при спускане без газ
_________________ _______
146 JTD
|
Съб Ное 25, 2006 1:31 am |
|
|