Дата и час: Чет Май 01, 2025 7:28 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Разход на Мареа ТД100 комби 4л/100км 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Браво много добри резултати! Пунтовзите зависи от двигателя на извънградско май ще дадът по-голям разход при по стабилно каране... опа май нищо не казах...

Съб Ное 18, 2006 6:30 pm
Профил
UNREAD_POST 
По надолнище не се изисква гориво при пуснат педал,но при лек наклон колата и на 5 скорост да е пак си убива инерцията а на свободна се засилва.

Сря Ное 22, 2006 8:15 pm
UNREAD_POST 
Казано с езика на парите около 9-10 стотинки на километър извънградско зависи само как настъпвате.И това е само гориво останалите консумативи и амортизация не съм ги смятал но и този момент ще дойде.

Пет Ное 24, 2006 8:03 pm
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Преди години имах Москвич 21412 газ / бензин. Волана му не се заключваше и аз си гасях двигателя. И така един ден както си се движех без контакт ми се наложи по-рязко спиране. "Дедо Мохи" разбира се - спирачки никакви. От там директно 5 - та, без да давам на контакт. Познайте! Двигателя го чух как заработи. Без контакт. Без гориво. /бях на газ преди да загася/ Сега тази глупост с гасенето на мотора не бих си я позволил. Аз си бях съвсем пресен шофьор - зелен та зелен. Сега гледам икономайзерите и на двете коли - когато са на скорост те показват по - ниска стойност. На нулева - икономайзерите и на двете стоят на средата.
т. е. по - висока стойност.

Съб Ное 25, 2006 12:58 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Ако не се лъжа, тези москвичи бяха от първите 'Съветски " коли, които имаха тази система при карбуратора за спестяване на гориво при спускане без газ

Съб Ное 25, 2006 1:31 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3