|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Punto 1,9JTD-висок разход на масло
Автор |
Съобщение |
Axl
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Ное 26, 2005 11:44 pm Мнения: 12 Местоположение: София 15 Младост
|
 OVS( Oil Vapour Separator )- снимки с въпроси
Колеги пускам 4 снимки . Моля ви да направите коментар или да ме ориентирате къде се намира въпросното устройство.
Съжалявам за късната реакция и пускам снимките 1 седмица след като ми казахте- дано да съм снимал правилното място.
Моля ви за мнения
|
Чет Юли 13, 2006 1:21 pm |
|
 |
Axl
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Ное 26, 2005 11:44 pm Мнения: 12 Местоположение: София 15 Младост
|
 Не мога да изпратя снимките
Някой има ли идея как след като не може да се качват директно на сървъра от моя компютър.Направих опит с таговете като посочих адрес на снимките от e-mail но пак не стана
|
Чет Юли 13, 2006 1:42 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 Re: Не мога да изпратя снимките
Axl написа: Някой има ли идея как след като не може да се качват директно на сървъра от моя компютър.Направих опит с таговете като посочих адрес на снимките от e-mail но пак не стана
снимките се качват по същия начин, както при прикачване на файл в e-mail
долу под прозореца за отговор - "Browse", "Add Attachment"
Чет Юли 13, 2006 2:01 pm |
|
 |
Axl
Кара детска количка
|
 Снимките
е най-после стана: не съм се съобразил с резолюцията още първия път. Благодаря за съвета
Колеги моля ви за коментар, дали това е OVS или е някъде на друго място.Началото на темата беше за твърде висок разход на масло.Dodo 155 предположи, че става въпрос за непочистен OVS или VOS така, че надявам се да ми помогнете да открия въпросното устройство.Предварително благодаря за отделеното време и внимание.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Axl на Чет Юли 13, 2006 4:42 pm, променена общо 1 път
|
Чет Юли 13, 2006 4:24 pm |
|
 |
Axl
Кара детска количка
|
 Още една снимка и един разрез
Омасления маркуч и датчика в близък план.
Ако този разрез ще помогне да кажете къде се намира OVS (Oil Vapour Separator)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Юли 13, 2006 4:41 pm |
|
|