Дата и час: Чет Май 01, 2025 11:00 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Fiat Bravo 1.9td100 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Махай ги тия селянии ли са кво са.Знаеш как тропат мерцедесите един приятел ма зариби с тоя Кастрол и аз си купих.Сега двигателя мърка като коте.Само че е малко скъпичко 18.50лв е литъра.В България вносителя на Castrol e MOTOBUL, но на сайта им няма информация за Castrol GTD Magnatec има само за Castrol GTX Magnatec, разликата е само че GTD-то е направено специално за дизели и е ново от скоро но можеш да намериш повече информация из руските сайтове

Чет Апр 27, 2006 7:18 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Някъде четох, че е минерално масло това GTD :shock: макар, че би трябвало да е синтетика? 10W-40 или 5W-40 ползваш?
Все пак нека хората с повечко опит да си кажат мненията... все пак говорим за може би най-важния консуматив на автомобила.. и грешки не трябва да стават...

Чет Апр 27, 2006 8:17 pm
Профил
UNREAD_POST 
perlsite написа:
Някъде четох, че е минерално масло това GTD :shock: макар, че би трябвало да е синтетика? 10W-40 или 5W-40 ползваш?
Все пак нека хората с повечко опит да си кажат мненията... все пак говорим за може би най-важния консуматив на автомобила.. и грешки не трябва да стават...

Абе ти марсианец ли си как ще е минерално масло за почти 20лв литъра акъл имаш ли?
Аз ползвам 10/40 разбира се.Кастрол слагат само в сервиз ДарсАуто.Тва е сервиза на Мерцедес,BMW,крислер...
Там слагат само Кастрол как няма да е хубаво тва е доста скъпо масло.Мотора ми мърка ела да го чуеш.е доста скъпичко е ,но ако искаш да си мутра трябва да плащаш като мутра

Чет Апр 27, 2006 8:42 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Така прочетох на един сайт.. може да е било полусинтетика от къде да знам бре :evil:
А от къде трябва да се разбира, че си с 10W-40 ?

Чет Апр 27, 2006 9:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2