Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:40 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
PUNTO JTD 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
колко най много сте вдигали с това punto jtd а и турбото ви изхвърля ле малко мосалце в маркуча към интеркулера

Нед Май 27, 2007 5:24 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Повече от160 не съм го напъвал.Има малко масълце,но това е нормално.

Нед Май 27, 2007 10:47 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST punto jtd
а скоростите влизат ли леко трудно ? и клематика ми се струва че е леко слабичък

Пон Май 28, 2007 8:47 am
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Стрелката за температурата на двигателя се качва максимум до средата на графата, а ако карам по-бързо пада 2-3 деления под средната стойност. При вас така ли е ?
Някой знае ли дали може да се регулира хидравличния съединител на това Punto jtd

Пон Май 28, 2007 8:53 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST Re: punto jtd
morkova написа:
а скоростите влизат ли леко трудно ? и клематика ми се струва че е леко слабичък
Скоростите влизат леко трудно при студено време.Системата е с жила и можи би са вече клеясали.Скоростите излизат леко трудно при принудителен ход на двигателя,но е възможно да са тръгнали тампон или тампоните откъм скоростната кутия.Не ми се сменят сега,че са по 140 лв .А климатика не е слаб.Може би твоя има нужда от профилактика.Е,не е като на Капата,но това са различен клас коли.

Пон Май 28, 2007 9:24 am
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
morkova написа:
Стрелката за температурата на двигателя се качва максимум до средата на графата, а ако карам по-бързо пада 2-3 деления под средната стойност. При вас така ли е ?
Някой знае ли дали може да се регулира хидравличния съединител на това Punto jtd
Да,и при мен е така.Колата ти е от Италия,нали.Че съединитела не е ли с жило?Не съм го погледнал.Много е удобен.

Пон Май 28, 2007 9:29 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Колата е от италия и съединителя е хидравличен като взима течност от спирачния цилиндъра. За скоростите на съм видял жила то даже аз не съм видял каква и системата от скоростния лост до скоростната кутия, но ще потърся някой път да видя тея жила да ги посмажа малко а стрелката за температурата в тея граници ли се движи ?

Пон Май 28, 2007 11:19 am
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
А и колко ти харчи колата извън града при мен бургас варна бургас с 4 човека в колата без да я натискам и където можеше изключвах от скорост двежейки се с 90 - 95 км ми даде 4 литра разход

Пон Май 28, 2007 11:28 am
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Съединителя не взима течност от спирачния цилиндър, а от казанчето за спирачна течност да поправим горната грешка

Вто Май 29, 2007 8:33 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
morkova написа:
Колата е от италия и съединителя е хидравличен като взима течност от спирачния цилиндъра. За скоростите на съм видял жила то даже аз не съм видял каква и системата от скоростния лост до скоростната кутия, но ще потърся някой път да видя тея жила да ги посмажа малко а стрелката за температурата в тея граници ли се движи ?
Ще ги намериш,обаче да стигнеш до тях е кошмарна работа.Най-добре вземи течна грес и дълга,тънка тръбичка,която да набуташ между жилото и обшивката.Стрелката се движи по същия начин.

Вто Май 29, 2007 8:19 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
morkova написа:
А и колко ти харчи колата извън града при мен бургас варна бургас с 4 човека в колата без да я натискам и където можеше изключвах от скорост двежейки се с 90 - 95 км ми даде 4 литра разход
Толкова.Нали имаш Трип-компютърче.На магистрала със 130-5 на сто.

Вто Май 29, 2007 8:21 pm
Профил
UNREAD_POST 
Пичове, колите са ви супер, със здраве да ги карате, но приемете един съвет (в по-малка степен за петака на капата) - не вдигайте такива екстремални скорости 160-180, вредно е не само за вас, ами и за моторчето. С тая скапана нафта в БГ можете да си навлечете куп проблеми при много високи обороти, особено поддържани по-дълго време. Не ми се нахвърляйте сега, нищо лично, просто два мотора съм скапал заради тая "качествена" нафта и неразумно ръчкане от типа "дай да я видим колко ще вдигне".

Сря Май 30, 2007 12:57 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка

UNREAD_POST 1.9
привет аз също карам jtd 1.9 при мен запалвам и в първите 10-15 сек.двигателя трака по-силно но после се оправя моя проблем е че вече 1 год.я карам и нещо все ми трака отпред ходих на майстор и те незнаят отде идва този звук на пластмаса дрънчи

Сря Май 30, 2007 6:15 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
От предната броня или закрепването на радиаторите.

Сря Май 30, 2007 7:20 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Благодаря за съвета разбира се че няма да карам сас 160 то количката става нестабилна при тази скорост, но исках да я настъпя все пак до видя какво съм купил иначе съм много предпазлив и внимателен с пунтото, а за тракането ако не е много карай то ще си покаже само едно не ми харесва на колата много голям двигател, и си иска канал и доста разглобяване за елементарни работи.Няма ли друг колега с такова пунто, че гледам доста се напълни бургас с фиати и последно да карате колите оште 3 млн. км. и да варвят като на 100 хил.

Чет Май 31, 2007 12:52 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща