|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 6:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
диагностика на помпа lucas- възможно ли е това в София?
Автор |
Съобщение |
simps
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 2:23 pm Мнения: 145 Местоположение: София 07 Слатина
|
всички консумативи съм сменил /те и филтрите/ съвсем скоро, дано както казва колегата по-горе просто да съм свикнал с колата, ще взема да си купувам нова по-често, за да нямам този проблем :-)
_________________ Bravo SX TD100, 1997
|
Пон Яну 08, 2007 12:21 pm |
|
 |
gdd55
|
doofiat написа: Nino написа: reiban написа: колко често го сменяте на колко хиляди километра Ми лично аз, щото моя се сменя много лесно на смяна на масло... към 7-8 хил км. И аз сменям въздушния на смяна на маслото, но по принцип за дебитомера е добре да се сменя на 5000. Ако си купиш нов дебитомер, за да ти важи гаранцията му е нужно да се сменя филтъра на 5000 км. Иначе аз съм решил да сменям вече заедно с (като стане на 8000 км) и въздушен и горивен.
Да добавя само и всяка година преди зимата чистене на сондата в резервоара дори и да е чиста профилактично ;)
|
Пон Яну 08, 2007 12:31 pm |
|
 |
besnija
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Дек 27, 2006 11:22 am Мнения: 20 Местоположение: София 19 Люлин
|
За колегата с повредения клапан за аванса на ГНП-то. Клапана е механичен и се управлява от налягането на горивото, така че могат спокойно да ти го ремонтират или подменят с друг в сервиза "LUCAS" на ул."Житница".
_________________ Fiat Marea 1.9td100
|
Нед Яну 14, 2007 8:26 pm |
|
|