Дата и час: Пон Юни 16, 2025 10:19 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Последно, къде да си проверим дюзите и помпите!? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
gdd55 написа:
Абе най-добре като си върви и пали от раз хич да не е човъркам.Качи ли ми се иска само нещо да се направи с оборотите защото загряла студена все по 1000 ги държи

Ще отидеш при някой който разбира да ти направи лека корекция на обогатителя /смукача/, от това може да държи по-високи обороти и като загрее.Би трябвало и разхода да ти се е качил? :roll:

Пет Дек 08, 2006 1:16 pm
UNREAD_POST 
Първото нещо, което проверих като я взех е обогатителя за който споменава Nino. Когато е студен мотора работи с малко по-високи обороти. Това става с една лостова системка на помпата, а самата тя се дърпа/отпуща чрез късо жилце от автомататичния обогатител. Забелязал съм, термометъра стигне ли първата чертичка от скалата оборотите падат и повтарям с много малко. Аз също мисля,че оборотите при загрял мотор при мен са високи. Ходих при различни майстори: гледат, струват и не пипат нищо - добре били, ако ги свалели щял да се тресе мотора. Тук използвам на Tornado снимка, защото моите обороти при загрял мотор са точно тези. Какво ще кажете Колеги, как са при Вас?
Иначе за тръгването по светофарите: тръгва и с малко газ по-тежко, а кога я сритам показва много добра динамика (да чукна на дърво, че каквото съм похвалил все се скапва), е изпушва в първия момент, но нали казахте скоро в една предишна тема - дизели караме!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пет Дек 08, 2006 10:35 pm
UNREAD_POST 
Някакви други идеи по въпроса :D

Вто Фев 20, 2007 8:16 pm
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
ET "ТРАЙЧО - DISEL" ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ И НАФТОВИ ПОМПИ
GSM 0887 80 17 88 - Пламен
кв."Орландовци", ул."Герено"10
Там съм ходил с Бравото. За проверка и реглаж на дюзите, проверка свещи и реглаж на клапани взе 50 лв. Работи бързо и според мен качествено.Доволен съм, още повече че ходих и с FIAT ULYSSE, А и с предишната ми служебна Peugeot Expert.
Просто си върши работата. Успех

Вто Фев 27, 2007 2:26 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ходих при тези майстори, преди седмица. Може да им се има доверие за дюзите.

Вто Мар 13, 2007 4:58 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2