|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 2:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
pasamq
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Авг 12, 2006 6:09 pm Мнения: 5 Местоположение: София 19 Люлин
|
Лично според мен да се чака цъкането на релето си има и плюсове и минуси
+ по-дългото подгряване води до по-добро възпламеняване на сместа и по добра работа на двигателя сутрин при минусови t'
- по-дългото подгряване води до скъсяване живота на свещите защото няма какво да ги охлади.
_________________ Lanciq delta 1,9 td
|
Вто Дек 19, 2006 3:20 pm |
|
 |
to6ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Дек 17, 2006 10:31 pm Мнения: 73 Местоположение: Поморие
|
А бе хора стига стези релета,ако цъкнат ако не ами ако съм глух какво ще чуя като изгасне лампата на секундата въртя и пали от раз TEMPRA 1.9TD 91г.
|
Вто Дек 26, 2006 11:34 am |
|
 |
Esper
|
to6ko написа: А бе хора стига стези релета,ако цъкнат ако не ами ако съм глух какво ще чуя като изгасне лампата на секундата въртя и пали от раз TEMPRA 1.9TD 91г.
Стига ся, ние темриерите очевидно само гледаме отстрани сеири зимата и тези проблеми се разбиват от нас като вълни във вълнолом :mrgreen:
Чудно ми е дали някой колега ще се обади че е имал проблеми с паленето при този мотор :roll:
|
Вто Дек 26, 2006 7:15 pm |
|
 |
to6ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Дек 17, 2006 10:31 pm Мнения: 73 Местоположение: Поморие
|
|
Нед Яну 07, 2007 8:24 pm |
|
 |
Vladim
|
to6ko написа: :P  Никакъв проблем при палене зимата.Пожелавам го на всеки.
Каква зима, какви 5 лева??? Чудя се утре дали да не ида на плаж! :mrgreen:
|
Нед Яну 07, 2007 8:33 pm |
|
 |
doofiat
|
Vladim написа: to6ko написа: :P  Никакъв проблем при палене зимата.Пожелавам го на всеки. Каква зима, какви 5 лева??? Чудя се утре дали да не ида на плаж! :mrgreen:
А аз се чудя дали да не слагам летните гуми :mrgreen:
|
Нед Яну 07, 2007 10:26 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
doofiat написа: Vladim написа: to6ko написа: :P  Никакъв проблем при палене зимата.Пожелавам го на всеки. Каква зима, какви 5 лева??? Чудя се утре дали да не ида на плаж! :mrgreen: А аз се чудя дали да не слагам летните гуми :mrgreen:
Недей да бързаш :idea:
Изчакай още 1 седмица и ги сменяй :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... днес по обяд беше 10 градуса  , а в Ню Йорк е било 22 :idea: :idea: :idea: Това е абсолютен рекорд до момента 
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Нед Яну 07, 2007 11:05 pm |
|
 |
milchani
Регистриран на: Пет Яну 12, 2007 4:00 pm Мнения: 4 Местоположение: София 01 Средец
|
от скоро(20дена) съм горд собственик на фиат браво но иначе ми е трета италианска кола и съм истински фен.бравото ми е дизел(първия ми сблъсък с дизел и нищо не разбирам) и дори незнам дали колата ми е TD или JTD но така или иначе не ме интересува защото съм доволен от нея а и върви повече от колкото очаквах.
случи се преди 2 дена когато сутринта тръгнах да паля колата.завъртам ключа и чакам индикатора за подгрявване на свещите да изгасне и след като това се случи върта и паля моментално но усетих че колата не запали както е палила преди а като че на 3 цилиндара и тогава се появи отново индикатора за подгряване и започна да мига равномерно за около 20 секунди....това се случваше след всяко палене от там нататък.следобеда отидох в магазина и обясних за какво става въпрос и те веднага казаха РЕЛЕТО.ок ама аз съм тъп и им казах даите ми 4 свещи след което отидох в вантотрейд където ги смених....оказа се че колата е по интелигентна от колкото мислиха в магазина(бяха ме взели на подигравка) поради факта че имаше една изгоряла свещ....проблема е отстранен и всичко тръгна на 6.
_________________ FIAT BRAVO
TD100HP
06.99
|
Пет Яну 12, 2007 5:23 pm |
|
 |
Tornado
|
Vladim написа: to6ko написа: :P  Никакъв проблем при палене зимата.Пожелавам го на всеки. Каква зима, какви 5 лева??? Чудя се утре дали да не ида на плаж! :mrgreen:
Ще ходим на плаж на лято ама с шейни и гребла за сняг 
|
Пет Яну 12, 2007 6:21 pm |
|
|