Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:09 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Темпра 1,9D 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Темпра 1,9D
Абе колеги огледал сам се в една темпра 1,9 д ,дайте некакви савети и препораки .

Чет Мар 31, 2005 10:41 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ами ........ :roll: не съм привърженик на дизел каран повече от 1г. .... но мнението си е мое .....

Извън темата:
Котела на парното на нафта ....

Готварската печка на газ ....

Колата на бензин ...... 8)

Пет Апр 01, 2005 8:17 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
ivo написа:
Ами ........ :roll: не съм привърженик на дизел каран повече от 1г. .... но мнението си е мое .....

Извън темата:

Аз пък мога да кажа хубави неща за нафтовите коли, но трябва двигателчето да се погледне от разбирач по дизели. Иначе няма нищо лошо в едно TD или JTD. Моите дизелови впечатления са от FIAT Doblo 1.9 JTD. Много пъргав и еластичен мотор, а комбинирания му разход не минава 6л/100км.

Пет Апр 01, 2005 8:32 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Абе колата на бензин,ама добре че спечелих 40л аванта от играта на ШЕЛ.Иначе си карам на газ-мисля,че разликата между 1.50 за 95 и 0.74 за газ е повече от показателна!А аз минавам на ден от вкъщи до работата и обратно около 80 км.

Пет Апр 01, 2005 10:18 am
Профил
UNREAD_POST 
ivo написа:

Извън темата:

А ако беше добавил и "жената руса" и "локомотива на пара" съвсем щях да повярвам.!!

Та на въпроса,мога да ти кажа само суперлативи за двигателя,ако става въпрос за атмосферния 1.9д.Дълговечен,спокоен и много непретенциозен мотор.Само маслата да са качествени и сменяни на време 6000-7500 км.Този с помпа Лукас работи много тихо и може да се сравнява с аналогичния 1.9д на Пежо-Ситроен.
А защо Иво признава дизел до 1 година виж това не мога да ти кажа.Само под секрет ще споделя с тебе,че на Фиорино 1.7д му скъсах ремъка на около 560 хиляди километри от които мои 320хил.Не можаха да ме излъжат при покупката защото ги сбарах неподготвени не беше за продан по ги убедих.Действието се разви 95 г. в Залцбург.
Та въпросното "Фиорино-Катърино" още джитка в една борса за хранителни стоки до нас и хич не го жалят...е верно не е до 1 година.
Аз 1 година карам Брава 1.9д атмосферка и мога да кажа само добри отзиви,даже сравнена с Берлинго купено 2001г. от SFA и на 125 хиляди оригинални киломентри и то 1.9д атмосферен.
Всичкото е късмет който ти пожелавам!

Нед Апр 03, 2005 5:59 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]