Дата и час: Вто Май 20, 2025 4:48 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
За пръв път в живота дизел лошо ми тръгва 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST За пръв път в живота дизел лошо ми тръгва
kupih si marea 1,9jtd predi mesec razglejdaiki foruma ustanovih 4e ima mnogo kato moia problem s uskorenieto tromava e i taka na tatuk hodih na diagnostika v dizel servis do zelen4ukova borsa varna i mi kazaha 4e e debitomera 520lv e seriozna suma i namerih vtora upotreba 15olv montirah no vse o6te ne moga da ia testvam zaradi snega 4etoh 4e niakoi go otka4at i v kraina smetka diga li rashoda bes nego ili ne.su6to i toia problem sus svete6tia 4erven injektor i airbag se poiavi predi 2 dni spored men ot studa i se poiaviava samo v opredeleno vreme dokato e studena.

Колега във форума е прието да се пише на кирилица, не се съмнявай, че тогава много повече хора ще прочетат поста ти.
LEVSKI

Съб Яну 05, 2008 12:19 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега няма да е лошо пак да я закараш ат да видят от какво са тия грешки . За дебитомера беше написано доста поразрови се и ще отркиеш. И при мен от студеното ми присветва ръчната спирачка на таблото , но предполагам че е от хлабава връзка . Пиши как си оправил аварията .

Съб Яну 05, 2008 9:45 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
да смених дебитомера с нов и какво се оказва и с него не върви и си казах ебаси 380лв и ништо отивам пак на диагностика и го питам маистора бош ли е бош е зашто не върви закачи я пак мери шири и ми вика тои пак не бачка аз жече бесен 38о кинта и ни кола са опраила тос ма таксува 2 пъти диагностика не знам ко става връштам се в магазина не безисвесниа арменеца и му обиасниавам ониа ми вика е ко да направиа ти може да си го сменил даи касов бон както и да е след 1000 расправии до бои дет не се стигна зех си парите отидах в една морга и си го намерих 150 лв сложих го то след толкос свалиане и слагане ве4е сам ги монтирам и сега е като истрибител само лампата на ербега остана ама по нататък 4е ми доиде малко много

Вто Яну 08, 2008 6:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
pacimirev написа:
да смених дебитомера с нов и какво се оказва и с него не върви и си казах ебаси 380лв и ништо отивам пак на диагностика и го питам маистора бош ли е бош е зашто не върви закачи я пак мери шири и ми вика тои пак не бачка аз жече бесен 38о кинта и ни кола са опраила тос ма таксува 2 пъти диагностика не знам ко става връштам се в магазина не безисвесниа арменеца и му обиасниавам ониа ми вика е ко да направиа ти може да си го сменил даи касов бон както и да е след 1000 расправии до бои дет не се стигна зех си парите отидах в една морга и си го намерих 150 лв сложих го то след толкос свалиане и слагане ве4е сам ги монтирам и сега е като истрибител само лампата на ербега остана ама по нататък 4е ми доиде малко много

Важното е, че всичко е завършило добре. :cool: Относно еърбега: гаранцията на пирипатрона на това устройство е 10 години. Ако са изтекли е възможно точно за това да свети.

Вто Яну 08, 2008 7:53 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
2ooo година е 8 може и да е ама има жреме да го проверим

Пет Яну 11, 2008 7:36 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]