| Автор | Съобщение | 

| ishen Кара ролкови кънки 
   |   Вакум в резервоараНе мога да си отвия капачката на резервоара.Не е оргинална. _________________
 Fiat Marea 1.9 TD100 97

| 

| Съб Дек 29, 2007 4:30 pm | 

| 

|  | 

| MartoModev Кара Фиатче 126 
   | А да не би да е зкалючена и да е заяло нещо? 

| 

| Съб Дек 29, 2007 6:38 pm | 

| 

|  | 

| Ключалката си работи,като се заключи се върти напред и назад безконечно.За сега имам още гориво и търпение но ще хвана тръбния ключ съвсем скоро. _________________
 Fiat Marea 1.9 TD100 97

| 

| Нед Дек 30, 2007 2:19 pm | 

| 

|  | 

| tinalex Кара кола 
   | Вакуумирала се е .Натискай навътре и върти едновременно. _________________
 FIAT PUNTO JTD LANCIA CAPA 200020V

| 

| Нед Дек 30, 2007 10:43 pm | 

| 

|  | 

| arsenov 

| И аз има подобен проблем . Но при мен като отварям капачката се чува едно съскане , преди бях пуснал питане относно този проблем и ми бяха казали , че се дължи на запушен отдушник .Когато зареждам връща нафтата и трябва едва едва да се пълни около 2-3 мин. след това няма проблем .Нямах възможновт да видя къде се намира точно този отдушник , но когато се оправи времето ще го потърся и ще кача снимков материал . 

| 

| Съб Яну 05, 2008 9:58 pm | 

| 

|  | 

| LEVSKI 

| arsenov написа:  ...Но при мен като отварям капачката се чува едно съскане... Колега това не е проблем, а напротив, признак че всичко е наред, трябва да го има съскането.

| 

| Съб Яну 05, 2008 10:08 pm | 

| 

|  | 

| КИМИ Фиат маниак 
   | Няма начин някакъв вакуум да държи капачката към резервоара и чак да предолява зъбчето да не щракне и да я отвинти.   Просто проблема е в заключващия мехамизъм- може от замръзването да са се счупили зъбчетата. Трябва да се пробва като се завърти ключа да отключи и едновременно да се натиска и да се отвива, 
ако не става- трябва с яки арматурни клещи да се разкаже играта на пластмасовата капачка- горната част, за да може после да се отвърти долната част. 

| 

| Съб Яну 05, 2008 11:45 pm | 

| 

|  | 

| sok1 

| Предлагам капачката да се нагрее с бензинова горелка...   (това е шега, да не се взема на сериозно)

| 

| Съб Яну 05, 2008 11:55 pm | 

| 

|  | 

| Paparac 

| sok1 написа: Предлагам капачката да се нагрее с бензинова горелка...   (това е шега, да не се взема на сериозно)A ако някой е недоскив и не види това с дребните буквета?  

| 

| Нед Яну 06, 2008 12:25 am | 

| 

|  | 

| sok1 

| Paparac написа: sok1 написа: Предлагам капачката да се нагрее с бензинова горелка...   (това е шега, да не се взема на сериозно)A ако някой е недоскив и не види това с дребните буквета?  Ще го пишем като черен хумор.   

| 

| Нед Яну 06, 2008 12:45 am | 

| 

|  | 

| LEVSKI 

| sok1 написа: Paparac написа: sok1 написа: Предлагам капачката да се нагрее с бензинова горелка...   (това е шега, да не се взема на сериозно)A ако някой е недоскив и не види това с дребните буквета?  Ще го пишем като черен хумор.   Поста ти като хумор, а човечеца? Него къде ще го пишем, по стълбовете?   

| 

| Пон Яну 07, 2008 11:26 am | 

| 

|  | 

| Капачката я отворих с тръбен ключ.Чух едно доста ясно съскане.По интересно какво се случи преди два дена. Както си карам изгасна мотора на колата,след около 2 км от нас.Отворих капака на първо четене всичко беше ок. Помислих си нафтата е замръзнала и натиснах ръчната помпа(дето прилича на круша) а тя си остана сплескана неще да си върне формата.Разглобихме с един добър човек,който много ми помогна да е жив и здрав.Оказа се,че тази помпичка има клапи и от две страни.Предната клапа се беше задръстила с гадости.Почистих продухах-за сега няма ядове. Мисля си дали вакума в резервоара няма общо с тези клапи?Един приятел дава съвет да пробия малък отвор 3мм в капачката на резервоара ака пак се образува вакум. _________________
 Fiat Marea 1.9 TD100 97

| 

| Вто Яну 08, 2008 3:09 pm | 

| 

|  |