проблем с пунто 1,7 ТД не пали (изчетах темите)
момчета нов съм в форума, постарах се да изчета всички теми с проблем при паленето и мисля че като моя проблем не открих (макар да видях доста полезни за мен неща)
проблема е че колата не съм я карал от седмица, когато я карах за последно летеше както винаги, карам я от 7 месеца и не ми е правила никакви проблеми, сменил съм 2 пъти маслото и 1 път филтъра за масло за да се изчисти, вуздушния също, горивния още не съм го сменил, както и ангренажа, защото беше нов (това ми го казаха няколко различни човека, все пак не съм кофей в тази област) акумулатора е чисто нов на 2 седмици
Та предиседмица я спрях на паркинга и онзи ден като реших да покарам останах леко депресиран, след няколко опита да запаля се отказах, тъй като от цялото въртене на стартера се чуват едва няколко детонации, а другото е стърженето на стартера (това при всеки опит да запаля), има масло,има нафта, вън е 30 градуса, има ток да те убие а не иска да пали, нафтата я меша от ОМВ и купена на тънко
възможно ли е да и е прескочил зъб на ремъка като съм я угасял или първия път като съм я палил или да търся проблема другаде ?
не съм го гледал ремъка още, защото е леко тясно и трудно слагам кожуха после, та реших първо да питам преди да правя нещо.