Дата и час: Чет Юни 19, 2025 2:23 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Цена на Глава за Браво 1,9 тди 98г. ? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Цена на Глава за Браво 1,9 тди 98г. ?
Здравейте колеги имам едно питане......един приятел си купи едно Браво 1,9 ТДИ 98г. той е беше супер доволен, но само 1 ден, защото се оказа че колата е със пукната глава.......след един куп разправии май се споразумяха автокъщата да си поеме разноските по ремонта, но все пак ако не стане така, колко да си приготви като цена за нова глава, гарнитура и труд
Много ще съм благодарен ако и Хитко се включи в отговора.
Мерси предварително

Ееее, ти поне си стар потребител, ми пускай си темите в раздела за който са де! И аз нямам време, и аз искам да се отпусна пред компютъра вечер, а не да пъдарствам във форума! Глоба две бири и непоряд - миене на чинии!Тази вечер ти да ги измиеш, а не очарователната ти съпруга! :idea:
Капитан Nino! :

Сря Фев 28, 2007 8:00 pm
UNREAD_POST 
Извинявам се, за грешката, но изобщо не обърнах внимание къде пуснах темата понеже точно тогава се скапаха и двата компютъра и не ми беше до това. Но Бирите ги имаш, а за чиниите.....мдаааа тази вечер аз ще заредя миялната машина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , да живеят технологиите :mrgreen:
Все пак някой да даде някаква ориентировъчна цена де.... ще се изложим като форум. :wink:

Чет Мар 01, 2007 1:48 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Зависи нова или втора ръка.Новата струва много.А за стара под 200лв. мисля, че няма да намериш.

Чет Мар 01, 2007 10:47 am
Профил
UNREAD_POST 
Мерси за инфото става дума за втора употреба разбира се.

Чет Мар 01, 2007 11:10 am
UNREAD_POST 
Само да кажа колко ми искат тука във Варна за глава на браво необорудвана в морга - 600лв, окомплектована 800 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , Йо хо хо и един мормот завива шоколада,

Съб Мар 03, 2007 4:05 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]