|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
gumzata
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Ное 10, 2006 2:08 pm Мнения: 19 Местоположение: Карлово
|
 Моля помощ Пунтото!
Приятели имам теч на антифриз отзад под голектора. Че е от гарнитурата съм сигурен. Много малко обаче споделям опасенията на майсторите за спукана глава/блок/колектор. Това е така защото не са налични никои от симптомите на спукана глава а именно: маслото си е чисто, антифриза не съдържа масло, мошността не се е променила. Теча обаче не е никак малък. В момента колата се разглобява и затова бързам да споделя че да не ме изпързалят. В най-лекия случай според думите на майсторите ще сменят гарнитурата и ще шлайфат главата. Питам обаче понеже знам че колата не е прегряла дали е нужно шлайфане. Може ли да се проври дали е изкривена и да избегнем шлайфането. Ако разбирасе не се окаже че наистина е спукана главата. Благодаря!
_________________ Punto 1.7TD. 96
[:#]\__/////__/[#:]
|
Пет Дек 08, 2006 3:21 pm |
|
 |
puntotras
|
Залагам на гарнитура на главата!Щом е избила навън няма как да ти се омеши с маслото!Нова гарнитура,шлайф на главата,дано се сетят да погледнат и блока как е :!: и си ти!
П.С-Накарай ги да ти видят и гумичките на клапаните-защото ако са тръгнали да спичат по добре си ги смени сега,отколкото нов ремонт след време-а и не са скъпи :!:
Успех колега!
|
Пет Дек 08, 2006 4:30 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
и както каза колегата NINO сменяй и болтовете на главата ако искаш всичко да ти е наред и след време
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Дек 08, 2006 6:44 pm |
|
 |
gumzata
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Ное 10, 2006 2:08 pm Мнения: 19 Местоположение: Карлово
|
Нино напипа вярната посока. Нищо и няма на гарнитурата ами едната от въпросните тапи на главата е сдухала. Мерси все пак за всички мнения и препоръки  Колата отново е в играта!
_________________ Punto 1.7TD. 96
[:#]\__/////__/[#:]
|
Вто Дек 12, 2006 10:17 pm |
|
 |
puntotras
|
 Колега да си измиеш двигателя,че да виждаш по лесно откъде тече 
|
Вто Дек 12, 2006 11:45 pm |
|