|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 8:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
ДОБЪР СЕРВИЗ ЗА НАШИТЕ ДИЗЕЛИ
Автор |
Съобщение |
mitkokapralov
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 3:47 pm Мнения: 3 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 ДОБЪР СЕРВИЗ ЗА НАШИТЕ ДИЗЕЛИ
ZDRAVEITE,
POZDRAVLENIA ZA NOVATA TEMA!!!!
IMAH PROBLEM S MOIA FIAT TEMPRA 1.9 TD. NE PALESHE SUTRIN. PUSHESHE TAMNO SIVO SIN PUSHEK, PREKYUFKVASHE AHA DA ZAPALI I GASNE PAK. TAKA NIAKOLKO PATI DOKATO SLED 20 MIN MAKI USPEYA DA ZAVARTIA NAPALNO I DA ZAPALIA.
VEDNAZH ZAPALILA KOLATA, MOZHEH DA PALIA BEZ PROBLEM DOKATO IZSTINE.
POPADNAH NA EDNO NEVZRACHNO NAGLED SERVIZCHE NA ULICA "MOGILATA" SLED GARBICATA- ZA ORIENTIR ZOOPARKA. SLED PRGLED NA KOLATA, USTNOVIHA PROBLEMA - IZGORELI PODGRIAVASTHI SVE6I I SKASAN EL.KABEL NA KLAPANA NA POMPATA. NAPRAVIHA MI CENTROVKA, REGLAZH, DIAGNOSTIKA NA DUZI I RAZPRAZKVACHI I KOLATA ZARABOTI PERFEKTNO.
VSICHKO TOVA MI STRUVASHE - 150.0 LV SAS SVE6ITE.
GORESTHO VI PREPORACHVAM TOZI MAISTOR, AZ SAM MNOGO DOVOLEN OT NEGO. MEZHDU DRUGOTO ZA NEGO NAUCHIH OT FORUMA, DOKATO SE ROVEH IZ TEMITE, ZA DA RAZBERA KAKVO I IMA NA MOIATA TEMPRA.
MAISTORA SE KAZVA SVILEN.

|
Вто Ное 21, 2006 10:53 pm |
|
 |
doofiat
|
 Re: ДОБЪР СЕРВИЗ ЗА НАШИТЕ ДИЗЕЛИ
mitkokapralov написа: Здравейте, Поздравления за новата тема!!! ( То е раздел) Имах проблем с моят Фиат Темпра 1,9 TD. Непалеше сутрин. Пушеше тъмно сиво син пушек, прекювкваше, аха да запали и гасне пак. Така няколко пъти докато след 20 мин. мъки успея да завъртя напълно и да запаля. Веднъж запалила колата, можеше да пали без проблем докато изстине. Попаднах на едно невзрачно наглед сервизче на ул.Могила след Гърбицата - за ориентир Зоопарка. След поглед на колата, установиха проблема - изгорели подгревни свещи и скъсан ел.кабел на клапана на помпата. Направиха ми центровка, реглаж, диагностика на дюзи и разпръсквачи и колата заработи перфектно. Всичко ми струваше - 150 лева със свещите. Горещо Ви препоръчвам този майстор. Аз съм много доволен от него. Между другото за него научих от форума, докато се ровех из темите, за да разбера какво има на моята Темпра. Майсторът се казва Свилен. 
Сега ако дадеш и телефон, грешка няма да имаш.
П.С. Ти как написа заглавието и защо непродължи във същия ред на писане, а джариш на латиница :mrgreen: Толкова ли малко са ни буквите български?????
Така е друго, а? Ще се научите да пишете.
|
Вто Ное 21, 2006 11:17 pm |
|
 |
mitkokapralov
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 3:47 pm Мнения: 3 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 Re: ДОБЪР СЕРВИЗ ЗА НАШИТЕ ДИЗЕЛИ
doofiat написа: mitkokapralov написа: Здравейте, Поздравления за новата тема!!! ( То е раздел) Имах проблем с моят Фиат Темпра 1,9 TD. Непалеше сутрин. Пушеше тъмно сиво син пушек, прекювкваше, аха да запали и гасне пак. Така няколко пъти докато след 20 мин. мъки успея да завъртя напълно и да запаля. Веднъж запалила колата, можеше да пали без проблем докато изстине. Попаднах на едно невзрачно наглед сервизче на ул.Могила след Гърбицата - за ориентир Зоопарка. След поглед на колата, установиха проблема - изгорели подгревни свещи и скъсан ел.кабел на клапана на помпата. Направиха ми центровка, реглаж, диагностика на дюзи и разпръсквачи и колата заработи перфектно. Всичко ми струваше - 150 лева със свещите. Горещо Ви препоръчвам този майстор. Аз съм много доволен от него. Между другото за него научих от форума, докато се ровех из темите, за да разбера какво има на моята Темпра. Майсторът се казва Свилен.  Сега ако дадеш и телефон, грешка няма да имаш. П.С. Ти как написа заглавието и защо непродължи във същия ред на писане, а джариш на латиница :mrgreen: Толкова ли малко са ни буквите български????? Така е друго, а? Ще се научите да пишете.
ОК НЯМАШ ПРОБЛЕМИ И НА БЪЛГАРСКИ МОЖЕМ ДА ПИШЕМ.
ЕТО И ТЕЛЕФОНИТЕ НА МАЙСТОРА - СВИЛЕН - 0888/615007
|
Вто Ное 21, 2006 11:52 pm |
|
 |
doofiat
|
Сега, ако пишеш и с малки букви и съвсем ще се разберем :mrgreen:
Големите се тълкуват, че викаш :mrgreen:
|
Сря Ное 22, 2006 1:18 am |
|
 |
mitkokapralov
|
doofiat написа: Сега, ако пишеш и с малки букви и съвсем ще се разберем :mrgreen: Големите се тълкуват, че викаш :mrgreen:
Ами като си такъв заядливко, понякога са налага и с големи букви да си пишем. Но в името на италиянския дизел, мисля че можем да намерим общ език. :mrgreen:
Не е заядливко, а такива са правилата на форума, а и не само на този.Надявам се за последен път да си пишем с червената химикалка!
Поздрави.. Nino
|
Сря Ное 22, 2006 8:14 pm |
|
 |
doofiat
|
mitkokapralov написа: doofiat написа: Сега, ако пишеш и с малки букви и съвсем ще се разберем :mrgreen: Големите се тълкуват, че викаш :mrgreen: Ами като си такъв заядливко, понякога са налага и с големи букви да си пишем. Но в името на италиянския дизел, мисля че можем да намерим общ език. :mrgreen: Не е заядливко, а такива са правилата на форума, а и не само на този.Надявам се за последен път да си пишем с червената химикалка!Поздрави.. Nino
И той кво..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Чет Ное 23, 2006 11:01 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|