|
|
Дата и час: Сря Апр 30, 2025 7:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Докога ще се правим на пилоти с 15+ годишни коли?
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Докога ще се правим на пилоти с 15+ годишни коли?
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Юни 13, 2008 10:00 am |
|
 |
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
 Re: Докога ще се правим на пилоти с 15+ годишни коли?
Ferrari написа: http://sofia.dir.bg/2008/06/13/news3098500.html
Къде отиде акъла на тия младежи?
Така е , и така ще бъде за съжаление, или поне до тогава докато е валидна поговорката "Тате носи мама меси"
Спомни си преди време как беше - взимаш книжка и караш отвреме навреме старата каляска на тате, докато сам не си купиш друга - нали?
А сега - да купим на лапето бърза колица, че да му завидят в училище - булшит*
Всичко е въпрос на самосъзнание и възпитание, и тези инциденти, уви, превръщат се в ежедневие 
_________________ Моите коли:
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
Пет Юни 13, 2008 10:06 am |
|
 |
rsof
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 10:24 am Мнения: 69 Местоположение: Пловдив / Luxembourg
|
Жалко за момчето само на 19 г. Лека му пръс ! Пазете се бе хора , карайте със съобразена скорост ! Не всичко е като по филмите - лесно !Другото момче целия ужас и шок цял живот ще го помни, да почине приятеля му до него !!!
_________________ / Fiat Marea Weekend / 1.9 TD 100/ / Škoda Fabia / 1.9 TDI /
http://rbrbgcup.betaracing.net/index_bg.html
|
Пет Юни 13, 2008 10:14 am |
|
 |
CHILIEV
|
едва ли на някой му е чуждо "дръпването" на светофара със съседната кола ...
лошото е когато не знаеш кога да се откажеш 
|
Пет Юни 13, 2008 10:21 am |
|
 |
ivanko_rs
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 9:35 am Мнения: 145 Местоположение: Русе
|
Ferrari написа: http://sofia.dir.bg/2008/06/13/news3098500.html
Къде отиде акъла на тия младежи?
Аз също съм на мнението на всички писали,а и предполагам че и на тези които не са си написали мнението.Наистина 99% от новоизлюпените шофьори си вземат книжката даром.Няма да нищим въпроса кой е виновен и защо,щото това не е наша работа и няма да има никакъв резултат.
Лошото е че полицията не упражнява контрола който трябва да упражнява на пътя,това за домашното и училищно възпитание също не е на последно място,а също така и морала на шофьорите.Аз пътувам постоянно из града така и извън него и мога да кажа че хората които трябва да останат без книжка са много,да не кажа почти всички.
Имам само един упрек към колегата Ферари ,колега какво общо има това че автомобила е 15+ годишен?Аз лично мога да твърдя че моят автомобил както е на 17 години е в доста по-добра кондиция като цялостно състояние дори от чисто нови автомобили.В смисъл не виждам общо между годните на автомобила и тези катастрофи.
_________________ Lancia Dedra 2.0 16V Turbo - 220hp-for now
Mobil 1 & ESSO - Русе регион
|
Пет Юни 13, 2008 10:51 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Няма значение на колко години е една кола. Ако разсъждаваш като хлапак и си го търсиш, то неизменно ще си го получиш. Жалко, че това момче така и няма да има възможността да узрее за тази идея. 
|
Съб Юни 14, 2008 3:25 pm |
|
 |
sok1
|
CHILIEV написа: едва ли на някой му е чуждо "дръпването" на светофара със съседната кола ... лошото е когато не знаеш кога да се откажеш 
На мен.
Иначе си прав за отказването. 
|
Съб Юни 14, 2008 9:17 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
sok1 написа: CHILIEV написа: едва ли на някой му е чуждо "дръпването" на светофара със съседната кола ... лошото е когато не знаеш кога да се откажеш  На мен. Иначе си прав за отказването. 
То твоите набори само дето по светофарите не се дърпат,иначе по пътищата и те са същите безумци  Иначе доколкото разбрах момчето било от Дупница,ама учило в София,та тука други версии се пускат за случката ама все тая вече...
|
Съб Юни 14, 2008 9:28 pm |
|
 |
dj_casper
Кара балканче
Регистриран на: Съб Май 24, 2008 7:57 pm Мнения: 47 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
http://s78.photobucket.com/albums/j104/ ... edmess.flv
Не това му е мястото, но помислете си заради 1 "дръпване" какво може да се случи?
Лека пръст на всички починали по пътищата! Когато настъпвате колата мислете за другите участници ако на вас не ви е скъп живота на други е!
_________________ Спри на пьтя, за да повьрвим! Искам просто да стигна ЖИВ! Няма днес и няма сега! Твоя жиот е в твоята рька
|
Нед Юни 15, 2008 10:16 am |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Не това му е мястото, но помислете си заради 1 "дръпване" какво може да се случи?
Лека пръст на всички починали по пътищата! Когато настъпвате колата мислете за другите участници ако на вас не ви е скъп живота на други е![/quote]
Напълно съм съгласен с всичко казано до тук - но винаги трябва да имаме едно на ум, че не знаеш дали този който кара срещу теб е трезвен, или правоспособен водач.....
Както се казва - "взех книжка за агне, за агне ще я дам".......
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Нед Юни 15, 2008 3:15 pm |
|
 |
elinor
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Май 31, 2008 2:39 pm Мнения: 19 Местоположение: Божурище
|
Незнам наистина докога ще продължава тази война по пътищата.
Аз лично пътувам доста често до Пловдив,и предполагам всички знаете за какви скорости става дума и за какви испреварвание говоря.А защо?след като от дясно на магистралата се е превърнало на гробище.Навсякаде паметници и то какви ли не.
То не само за Пловдив става дума,а за цяла България.
ХОРА МИСЛЕТЕ КАТО КАРАТЕ.НЕ БЪДЕТЕ ЕГОИСТИ!!!!!!!!!!!!!
|
Сря Юни 18, 2008 9:19 am |
|
 |
sok1
|
pi4_s_bravo написа: То твоите набори ...
Алооууу, чИ к'во ми е набора, бре? 
|
Сря Юни 18, 2008 4:00 pm |
|
 |
elskede
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Юни 19, 2008 3:01 pm Мнения: 8 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Според мен част от проблема е когато новоизлюпен шофьор се качи в мощен автомобил. Аз също съм правил глупости, ама когато под десния крак имаш 60 коня, половината задушени от газ, нещата са по-различни. Убеден съм, че има млади шофьори с акъл, но да не се лъжем - колко от инцидентите с шофьори с малък стаж стават с Жигулита?
|
Сря Юни 25, 2008 8:44 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|