|
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 10:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
кошница за пикник....откъде...каква..?
Автор |
Съобщение |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
 кошница за пикник....откъде...каква..?
В най-скоро време с жената минаваме към пообикаляне насам натам. Засега близо до Варна, за няколко часа. Все още е студено.
Искам да се подготвим с някои неща обаче. И тук идва въпроса ми за кошница за пикник. Гледал съм по филмите едни такива големи хубави стабилни, нали се сещате, от плетените. Като си представя как я пълним с това онова и се опваме нейде на едно одеялце направоооо.....но мълчи сърце :-).
Гледах в Бриколажа и Практикер - нищо не ме впечатли. Има в Бриколажа но е леко паянтово сякаш, пък и без капак. Споделете опита, колеги :-).
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Вто Мар 13, 2007 8:54 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Търси по пазарите. Има си хора дето плетат мебели и кошници все още.
Ако беше от София, щях да ти кажа - женския пазар.
|
Вто Мар 13, 2007 11:44 pm |
|
 |
yusha
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 12:56 pm Мнения: 22 Местоположение: Пазарджик
|
Като каза кошница за пикник, та се сещам...колеги, някой да знае откъде може да се намери хладилна чанта на добра цена, по-добре малка (за биричките само). И да не е от онези с компресора за по 1000 лв.  Имаше едно време едни, пълниш ги там с нещо и държат по 24 часа...
_________________ Bravo 1.6 16v 1997
КОЛА ЗА АЙЛЯК...
|
Чет Мар 15, 2007 11:50 am |
|
 |
Tornado
|
Колега не,че нещо против ама за магазини чувал ли си или искаш някой да ти я достави с биричките вкъщи.Ако е така поне от теб мезето. 
|
Чет Мар 15, 2007 10:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|