|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 2:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
BAMZI
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Юни 12, 2006 10:38 am Мнения: 25 Местоположение: Бургас
|
 Шкода Октавия
Здравейте колеги. Помните ли преди 30-на години по пътищата все още се срещаха едни доста симпатични чешки автомобилчета - Шкода Октавия и Шкода Фелиция. Баща ми беше собственик на една Октавия - производство 1958 и с нея са свързани най-раните ми детски спомени за автомобилите. Още помня плътния глас на двигателя и и твърдото и возене. Имам голямо желание да притежавам такава. Да я възтановя сам до най - малкия детайл и после да си я карам. Знам че това е форум на Фиат, а и харесвам и аз италианските автомобили/ все пак карам такъв/ но ако някой знае да се продава такава шкода или някаде да е захвърлена Моля Ви дайте информация!
Предварително благодаря!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Юни 19, 2006 6:57 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
 Re: Шкода Октавия
BAMZI написа: Здравейте колеги. Помните ли преди 30-на години по пътищата все още се срещаха едни доста симпатични чешки автомобилчета - Шкода Октавия и Шкода Фелиция. Баща ми беше собственик на една Октавия - производство 1958 и с нея са свързани най-раните ми детски спомени за автомобилите. Още помня плътния глас на двигателя и и твърдото и возене. Имам голямо желание да притежавам такава. Да я възтановя сам до най - малкия детайл и после да си я карам. Знам че това е форум на Фиат, а и харесвам и аз италианските автомобили/ все пак карам такъв/ но ако някой знае да се продава такава шкода или някаде да е захвърлена Моля Ви дайте информация! Предварително благодаря!
Преди 7-8 години имахме такава шкода кабрио-голема ретромания беше и беше даже със долни сменени скорости червена на цвят :?
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пон Юни 19, 2006 7:03 pm |
|
 |
BAMZI
Кара велосипед
|
Naistina tova e mnogo simpati4na kola  . Na bashtata syshto be6e 4ervena a posle q napravi nebesnosinq. Heh - nqma ve4e takiva koli - istinski - da 4uvash dvigatelq i da useshtash samata kola kato 4ast ot sebe si.
|
Пон Юни 19, 2006 9:00 pm |
|
 |
BAMZI
Кара велосипед
|
Golqma maniq sa i kabriotata!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Юни 19, 2006 9:09 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Вто Юни 20, 2006 1:57 am |
|
 |
BAMZI
Кара велосипед
|
DEYAN IYI - blagodarq!
shte prerovq obqvite im
Пиши на кирилица! Митко
|