|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 5:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
x 1/9
|
 Колеги ! Писна ми
Аман от тенекиджии!
тъкмо реших че сам намерил свестен пич и че сам решил въпроса с оправянето на тенекетата на Бертонето и така наречениа майстор ми вдигна цената по 2 !!!!!
Моля Ви, ако някой има свестен и не много алчен тенекиджия/бояджия да свирка !
Голямото черпене е от мен
|
Пет Дек 09, 2005 9:27 pm |
|
 |
pugsy
|
0898 850 868- Веско
един колега си прави типоти при него и мисля,че беше доволен
|
Съб Дек 10, 2005 12:20 am |
|
 |
icecool
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:06 pm Мнения: 210 Местоположение: Варна 04 Варненчик
|
Познавам един ама е във Варна :"))
|
Съб Дек 10, 2005 1:15 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
icecool написа: Познавам един ама е във Варна :"))
И аз познавам един много готин .... ама пък той е в Русе ............. 
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Съб Дек 10, 2005 6:55 pm |
|
 |
x 1/9
|
ivo написа: :offtopic: icecool написа: Познавам един ама е във Варна :")) И аз познавам един много готин .... ама пък той е в Русе ............. 
като гледам... някаде извън софия ще я правя. тука са главорези и мърлячи
|
Съб Дек 10, 2005 7:09 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
Във Враждебна има доста добри майстори. Мои познати си правиха колите там, доколкото си спомням и двамата в различни сервизи и двамата бяха много доволни. Ще искам телефон в понеделник и ще ти пиша.
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
Последна промяна Alexius на Съб Дек 10, 2005 8:27 pm, променена общо 1 път
|
Съб Дек 10, 2005 7:53 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Цитат: Аман от тенекиджии! тъкмо реших че сам намерил свестен пич и че сам решил въпроса с оправянето на тенекетата на Бертонето и така наречениа майстор ми вдигна цената по 2 !!!!! Моля Ви, ако някой има свестен и не много алчен тенекиджия/бояджия да свирка ! Голямото черпене е от мен
Има такива, но не са в София, ако това е проблем изобщо?
Специално за твоя случай ти препорьчвам майстор от провинцията, с добро име в бранша!
_________________ FIAT-SPORT
|
Съб Дек 10, 2005 8:23 pm |
|
 |
x 1/9
|
съгласен сам ! hit-ko
ако ще в Силистра да е
предполагам че имаш някого в предвид
|
Нед Дек 11, 2005 11:30 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Цитат: съгласен сам ! hit-ko ако ще в Силистра да е предполагам че имаш някого в предвид
Съжалявам, но в Силистра не познавам никого!
|
Нед Дек 11, 2005 12:43 pm |
|
 |
me_to_u
|
icecool написа: Познавам един ама е във Варна :"))
Кой е той?
|
Нед Дек 11, 2005 1:49 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
x 1/9 написа: ivo написа: :offtopic: icecool написа: Познавам един ама е във Варна :")) И аз познавам един много готин .... ама пък той е в Русе .............  като гледам... някаде извън софия ще я правя. тука са главорези и мърлячи
Ако го мислиш сериозно ... само кажи ... ще ти уредя среща ... а и междудругото се появи още един познат .... малко с по скромни възможности ... но пък при него съм си правил темпъра два пъти ....
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Нед Дек 11, 2005 5:48 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Re: Колеги ! Писна ми
x 1/9 написа: Аман от тенекиджии! тъкмо реших че сам намерил свестен пич и че сам решил въпроса с оправянето на тенекетата на Бертонето и така наречениа майстор ми вдигна цената по 2 !!!!! Моля Ви, ако някой има свестен и не много алчен тенекиджия/бояджия да свирка ! Голямото черпене е от мен
Ами мога да ти препоръчам горещо сервиз ZENDER, или както го наричат Z-center, които са вносители на боите SIKKENS, които са едни от наи-добрите. Баща ми оправи там неговото возило, което беше доста смляно отляво и сега аболютно нищо не личи. Даже ги посещавахме няколко пъти по време на ремонта и мога да твърдя, че наистина перфектно го бяха изчукали, след това грундирали и боядисали. Всяка фаза по отделно проследих, перфектна работа. Ако имаш интерес ще питам за адреса...
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Пон Дек 12, 2005 5:50 am |
|
 |
x 1/9
|
давай адреса на Зендер... да ги видим. Ако не са фенове на реставрациите, отпрашвам към Русието
|
Пон Дек 12, 2005 10:31 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Цитат: давай адреса на Зендер... да ги видим. Ако не са фенове на реставрациите, отпрашвам към Русието
Изкърпване и боядисване смятам, че има много които биха го направили качественно! Но на теб ти трябва майстор, който да вземе работата присърце, да обхване комплексно нещата, като обьрне внимание и на най-малките пдробности, включително и антикорозионно покритие отдолу, да се вдъхнови от това което прави!!! / Иска малко занаятчийски подход, а не промишлен / Такава една работа , отива предполагам, около два месеца, а през това време някой може да реши вьпроса и с тунинговането на мотора! Иначе някой ще ти я нагизди само козметично и след година ще тръгне отново ръждата! Така бих подходил аз!
|
Пон Дек 12, 2005 2:20 pm |
|
 |
x 1/9
|
Аз имено това търся!!!
искам занаятчия, истински майстор. Някой които ще го прави заради самото предизвикателство. Заради кефа да направиш нещо както е било преди години. Парите всеки може да ги вземе, но не всеки може да го направи.
Майстора който бях намерил е такъв, но си е взел един млад пич... нахакан техничар, които му мъти мозака.
Та заданието е следното :
месец и нещо-два тенекета...
междувремено се реставрира/реновира салона и се прави лек тунинг на двигателя.
В рамките на ремонта на теникиите ще се ремонтират и другите детайли по ходовата част и окачването.
Купето:
От долу - песъкоструене( с кварцов пясък) и последващо грундиране и покриване с антикорозиони лакове и подобни гадости
за останалата част - рязане, заваряване и т.н. до вид максимално доближаващ се до оригиналната форма и линияна колата. после финиш и боя.
Има места които са много сложни за работа.. ръбовете на предния капак... капака на двигателя... по вратите...
Тази кола си иска майстора !!! ако има такива навитаци - аз сам насреща. Захващам се с тях и я правим заедно и отделно си плащам за майсторлъка.
|
Пон Дек 12, 2005 3:14 pm |
|
|