|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 11:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Неделя - 16.04: предложение за среща с консултативна цел
Автор |
Съобщение |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
 Неделя - 16.04: предложение за среща с консултативна цел
Здравейте колеги.
Питах се, може ли да предложа, тази неделя - 16.04 да се организира среща, на която да се отворят капаците, поогледат кой какво си има и по-знаещите да дадат на невежите като мен някои друг съвет:) Лично аз имам няколко наболели проблема, един познат поогледа Типото, каза ми горедолу какво и каде му трябва, ма бих искал някой с фиаткаджия да си каже мнението по-конкретно:)
Предлагам за тази неделя, въпреки чеще е цветница, ма следващата е Великден, а по-следващата всеки знае каде ще е купона, а надали на някои тогава ще са с желание да се омажат с масло и калчица  Та ако има ентусиасти да предложат няке местенце.
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Вто Апр 11, 2006 4:41 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Неделя - 16.04: предложение за среща с консултативна цел
bubachko написа: Здравейте колеги. Питах се, може ли да предложа, тази неделя - 16.04 да се организира среща, на която да се отворят капаците, поогледат кой какво си има и по-знаещите да дадат на невежите като мен някои друг съвет:) Лично аз имам няколко наболели проблема, един познат поогледа Типото, каза ми горедолу какво и каде му трябва, ма бих искал някой с фиаткаджия да си каже мнението по-конкретно:) Предлагам за тази неделя, въпреки чеще е цветница, ма следващата е Великден, а по-следващата всеки знае каде ще е купона, а надали на някои тогава ще са с желание да се омажат с масло и калчица  Та ако има ентусиасти да предложат няке местенце.
Аз съм за и може мястото да е отново до Исул.
|
Вто Апр 11, 2006 4:46 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Трябваше да дойдеш на предишното такова събиране. Аз лично съм доволен, научих доста от по-знаещите.
|
Вто Апр 11, 2006 5:34 pm |
|
 |
x 1/9
|
тази неделя ще мина и аз ако има сбирка... че имам едни питания за едни датчици ..
то верно че имам два датчика на кръст в колата ама единия като не работи и се нервя 
|
Вто Апр 11, 2006 5:43 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
geshabeli написа: Трябваше да дойдеш на предишното такова събиране. Аз лично съм доволен, научих доста от по-знаещите.
Ми за мое много голямо съжаление, тогава точно Фичо беше обездвижен... А неразбиращ, само да дойда, да зяпам и да се опитам да обясня на някой какво му е точно, а то със сигурност не е едно (със сигурност почти вече съм убеден, че може да е съвсем друго), Съжалявам, ако на някой му се струва глупаво извинение :? По принцип съм схватлив, ма чак пък толкова:) още ме няма толкова с колите, че да помна съветите на всички :o
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Вто Апр 11, 2006 5:56 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Виж къде се събрахме миналия път, има и снимки: viewtopic.php?t=5356
и направо мини към тази тема за да се разбирам кой ще идва...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Апр 11, 2006 6:48 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
bubachko написа: geshabeli написа: Трябваше да дойдеш на предишното такова събиране. Аз лично съм доволен, научих доста от по-знаещите. Ми за мое много голямо съжаление, тогава точно Фичо беше обездвижен... А неразбиращ, само да дойда, да зяпам и да се опитам да обясня на някой какво му е точно, а то със сгурност не е едно (със сигурност почти вече съм убеден, че може да е съвсем друго), Съжалявам, ако на някой му се струва глупаво извинение :? По принцип съм схватлив, ма чак пък толкова:) още ме няма толкова с колите, че да помна саветите на всички :o
Ами аз съм също така. От двигатели малко разбирам, но по другото съм по-добре. Вече съм разглобил 80% от купето на тая кола  И съм сигурен че и ти ще знаеш нещо дето е специфично за твоята кола.
|
Сря Апр 12, 2006 9:42 am |
|
 |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
как да си докараме само 220в?
някой има ли генератор?
Аз има вече работеща Виза и Осцилоскоп (и незнам как се мери с него ), но са на 220в..................
Майка ми живее във високия блок ама на 11етаж и няма как да се пусне кабел....:(
А за такива случаи е много полезна тази виза_унискан.
|
Сря Апр 12, 2006 9:02 pm |
|
 |
Ferrari
|
1115 написа: как да си докараме само 220в? някой има ли генератор?
Аз има вече работеща Виза и Осцилоскоп (и незнам как се мери с него ), но са на 220в.................. Майка ми живее във високия блог ама на 11етаж и няма как да се пусне кабел....:( А за такива слуяаи е много полезна тази виза_унискан.
Имам осцилоскоп на батерии.
|
Сря Апр 12, 2006 11:34 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
Mitko написа: 1115 написа: как да си докараме само 220в? някой има ли генератор?
Аз има вече работеща Виза и Осцилоскоп (и незнам как се мери с него ), но са на 220в.................. Майка ми живее във високия блог ама на 11етаж и няма как да се пусне кабел....:( А за такива слуяаи е много полезна тази виза_унискан. Имам осцилоскоп на батерии.
еййй ако го и вземеш ще си супер:) между другото смятам да дойда, само не разбрах от колко часа е? ако трябва мога да донеса удължители, но не знам от 11 етаж дали ще стигнат, мисля че ще стигне трябва да видя колко метрови са. ако не е неудобно все пак да се точни ток от жената:) а тази виза унискен за какво е
|
Пет Апр 14, 2006 11:56 am |
|
 |
Ferrari
|
pakumba написа: Mitko написа: 1115 написа: как да си докараме само 220в? някой има ли генератор?
Аз има вече работеща Виза и Осцилоскоп (и незнам как се мери с него ), но са на 220в.................. Майка ми живее във високия блог ама на 11етаж и няма как да се пусне кабел....:( А за такива слуяаи е много полезна тази виза_унискан. Имам осцилоскоп на батерии. еййй ако го и вземеш ще си супер:) между другото смятам да дойда, само не разбрах от колко часа е? ако трябва мога да донеса удължители, но не знам от 11 етаж дали ще стигнат, мисля че ще стигне трябва да видя колко метрови са. ако не е неудобно все пак да се точни ток от жената:) а тази виза унискен за какво е
Ще взема осцилоскопа. Ще донеса и стробоскопна лампа за да ти направим хубаво аванса. Вече за висата ще си трябва лаптоп. Това е диагностичен софтер за ЕКУ-то.
|
Пет Апр 14, 2006 11:59 am |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
 там съм.
|
Пет Апр 14, 2006 12:04 pm |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
Извинявам се, но Исул каде е :roll: Миналата среща след сточна гара ли кадето беше? Иначе срещата в неделя в 11 нали? Ако имам възможност ще дойда, няма проблем да взема лаптоп, ако трябва, само някой да вземе софтуер-а, че без него няма смисъл :mrgreen:
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Пет Апр 14, 2006 12:20 pm |
|
 |
Ferrari
|
blader написа: Извинявам се, но Исул каде е :roll: Миналата среща след сточна гара ли кадето беше? Иначе срещата в неделя в 11 нали? Ако имам възможност ще дойда, няма проблем да взема лаптоп, ако трябва, само някой да вземе софтуер-а, че без него няма смисъл :mrgreen:
Точно където бяхме миналия път.
|
Пет Апр 14, 2006 12:31 pm |
|
 |
alex12
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 7:54 am Мнения: 159 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Ще взема и аз да дойда.Може да се опитам да си сменя амортесьорите ако имам време.То е едно да се пише ,а друго да се види!
_________________ Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
|
Пет Апр 14, 2006 5:39 pm |
|
|