|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
30 Март СРЕЩА на КУПЕТА в СОФИЯ!
Автор |
Съобщение |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
 30 Март СРЕЩА на КУПЕТА в СОФИЯ!
предлагам тъй като никой не се заема , да направим среща само на купетата за което аз отдавна говорих но никой не ме чу , това е идея с идея да стане редовна среща!
Предлагам 30 март (след 10 дена) ,а часът 16:00 (за може да няма недоспали като мен например) за първата среща а мястото да бъде Булгарплод , мисля че почти вскеи го знае мястото , доста от автомобилните клубове си правят там срещите и мястото е хубаво за показни гонки и импровизация
Часът е и не за друго ами да не се преплита със редовната среща на фиат клуб , за по запалените маняци може да отидат към 1 на редовната среща и после на тази...
Идеята е да има минимум 1 път месечно подобна среща!
Кой още ще дойде?
Чет Мар 20, 2008 9:44 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Моето лично мнение е, че ако го направиш да е всяка неделя в 16ч ще се получи следното - в 13ч хората се събират пред О'Шипка. След 14.30ч много от фиатаджиите сядат в заведението, включително и няколко от притежателите на Купета. За да бъдат в 16ч на срещата на Купетата те трябва да си тръгнат примерно в 15.30ч. И евентуално, ако се реши да се ходи на Бояна - те ще го пропуснат.
|
Чет Мар 20, 2008 9:58 pm |
|
 |
sok1
|
Tuzarka написа: Моето лично мнение е, че ако го направиш да е всяка неделя в 16ч ще се получи следното - в 13ч хората се събират пред О'Шипка. След 14.30ч много от фиатаджиите сядат в заведението, включително и няколко от притежателите на Купета. За да бъдат в 16ч на срещата на Купетата те трябва да си тръгнат примерно в 15.30ч. И евентуално, ако се реши да се ходи на Бояна - те ще го пропуснат.
Остави ги сами да си решат какво да правят (знам че само предполагаш, но...). 
|
Чет Мар 20, 2008 10:04 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Преди време правихме опит да се съберем, но така и не успяхме. Не е лоша идеята, но все си мисля, че малко хора биха прескачали от среща на среща, достатъчен пример си самия ти колега, и аз съответно. Аз одавна се каня да дойда при Маздите, а ти от тях да дойдеш при Фиатите. На една от общите срещи, които си правим всяка неделя имаше цели шест Купе-та, като теб те нямаше, а аз съответн закъснях. Има още няколко други Купе-та, които са идвали и друг път, но тогава ги нямаше. Просто може да се опитаме да насрочим среща на същото място(О'Шипка) за малко по късен час. Със сигурност ще се получи, пък нека и колегите да изплакнат малко око. 
|
Чет Мар 20, 2008 10:17 pm |
|
 |
Paparac
|
Лично на мен идеята не ми харесва САМО заради деня. Направете срещата да е за събота или за по-ранен час преди 13 часа в неделя, когато е срещата в О'Шипка. Имам въпрос към автора на темата, който живее в София, ти колко пъти си идвал на срещите досега и защо искаш да отцепваш колектива с купетата? 
|
Чет Мар 20, 2008 10:41 pm |
|
 |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
Ами значи пускам темата не пред свършен факт, естествено както датата така и мястото така и часът остават за дооточнение ,но просто давам някакво начало!
очаквам мнения по въпроса , аз лично не идвам на тези срещи защото са ми много ранни , принципно ставам към 3-4 следобед ,а особено неделя който е ден за почивка и доспиване да стана към 12 при полужение ,че събтоа съм бил до 6 устринта на крак , някакси не ми се връзква всичко
за мен 16 часът ми се струва добре , нито е късно нито е прекалено рано... относно деня , за мен не е проблем да е и през седмицата , но доста от вас сте през деня на работа което е проблем. Така че очаквам мнение не от типа няма да стане щото имаме среща от 1 преди това...ами как и къде и какво да променим 
Чет Мар 20, 2008 10:46 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Не виждам причина да се делят хората на такива с Браво, Типо, Купе и тн...както си решат собствениците естествено...но все си мисля че разделение не трябва да има. А ти колега може да вземеш на някой от нас телефона и като се събудиш да се обадиш да видиш дали продължава още на срещата и къде сме, защото имаме и навика да прескачаме до Бояна...(лично мнение не задължавам никого с него)
|
Чет Мар 20, 2008 11:17 pm |
|
 |
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: Не виждам причина да се делят хората на такива с Браво, Типо, Купе и тн...както си решат собствениците естествено...но все си мисля че разделение не трябва да има. А ти колега може да вземеш на някой от нас телефона и като се събудиш да се обадиш да видиш дали продължава още на срещата и къде сме, защото имаме и навика да прескачаме до Бояна...(лично мнение не задължавам никого с него)
Чакай малко сега, Купе е друга бира. Не става дума за ФИАТ, а просто за автомобили. Каква ли гледка ще бъде десет Купе-та на куп? Аз подкрепям идеята за среща САМО на ФИАТ КУПЕ.
|
Чет Мар 20, 2008 11:32 pm |
|
 |
Paparac
|
LEVSKI написа: Каква ли гледка ще бъде десет Купе-та на куп? Аз подкрепям идеята за среща САМО на ФИАТ КУПЕ.
А какво пречи тия 10 купета накуп да са заобиколени от 20 други фиатки? М? 
|
Чет Мар 20, 2008 11:36 pm |
|
 |
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
 Re: 30 Март СРЕЩА на КУПЕТА в СОФИЯ!
forkson написа: а мястото да бъде Булгарплод ,
-там вече се навъртат ченгета щото има оплаквания от пазачите-мястото пред битака обаче е идеално-и асфалта е готен....

|
Пет Мар 21, 2008 12:31 am |
|
 |
Trojaneca
|
И аз да попитам, какво пречи на Купетата да присъстват на основната Фиат среща?
|
Пет Мар 21, 2008 1:48 am |
|
 |
Paparac
|
Trojaneca написа: И аз да попитам, какво пречи на Купетата да присъстват на основната Фиат среща?
Нищо не пречи според мен, подобни теми обаче явно навяват подобни неща, а не е така!
|
Пет Мар 21, 2008 2:00 am |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Това Булгарплод не се ли събират там от форума на Мазда и Хюндай.Ходила съм там само веднъж и незнам дали ще успея пак да го намеря....
_________________ Fiat Coupe 1.8 16V - ex
Fiat Barchetta 1.8 16V -now
|
Съб Мар 22, 2008 1:43 am |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 1:19 pm Мнения: 157 Местоположение: DownTown
|
Според мен , нищо не пречи са си правим купе срещи всеки месец. НО първо да хванем и да отидем на срещата в неделя по периодично, да ви взема телефоните и адресите , та ако пак ми вържете теникия...  или пък ако Levski пак не дойде (закъснее с 2 часа)
НА 23-ти март , колко хора с купета имат намерение да ходят (освен Деси и Левски)
п.с. моля ви , ако имате купе и ви нямам скайп-а , пуснете ми едно лично.
п.с. времето на основната среща ми е неудобно и затова рядко мога да присъствам (един път за сега) 
Съб Мар 22, 2008 3:06 am |
|
 |
forkson
Кара кола
|
не е въпроса да се делим , навсякъде по света има за всеки модел клуб , нищо лошо няма да си правим срещи само конкретен модел , аз лично бих се навил именно както каза колегата левски , че друго си е да видиш примерно 10 наредени купета!
както казах ако трябва ще съм си само аз на тази среща , но все от някъде трябва да се започне!
На Булгарплод идват от време на време полицаи , но това е рядкост... аз съм ходил там десетки пъти и до сега 1-2 пъти се е случвало да има , а и мястото е огрмно и може да побере доста автомобили и както казах по-рано - да се правят гонки и тн без да пречим на никои!
никой нищо не каза за датата нито за часа така че...
СРЕЩАТАТА ЗА СЕГА ОСТАВА ЗА 30 МАРТ В 16Ч! АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ , ДОБРЕ СА ДОШЛИ!
@ДЕСИ
не е изобщо трудно ето ти едно лесно обяснение - на кръговото на 4ти километър хващаш правата която е точно обратно на тази която тръгва към КАТ, стундетски град... караш само направо по нея и на светофара в края имаш 2 варянта - наляво и надясно , завиваш надясно и на следващия светофар наляво и караш само направо и си там.
Пон Мар 24, 2008 6:51 am |
|
|