|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 5:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Чат за пловдивските срещи
Автор |
Съобщение |
NGD
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Апр 18, 2006 9:39 pm Мнения: 98 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
След малко трагвам натам 
_________________ Drive Like HeLL To See HaveN
|
Сря Сеп 20, 2006 6:14 pm |
|
 |
chuni
|
И аз .
|
Сря Сеп 20, 2006 6:17 pm |
|
 |
gad3n
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 8:17 pm Мнения: 176 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
аз съм още пас но от утре май ве4е няма да съм пешеходец ... бегачката излиза от бокса 
|
Сря Сеп 20, 2006 7:09 pm |
|
 |
chuni
|
На срещата имаше около 25 човека даже сервитьорката се шашна.А пък и беше интерестно ако можеше да чуете разговорите поне полвината от нас щяха да отнесат по няколко картона .
На срещата забравих да питам колежката EVITA как така стана гост може ли такова безобразие една хубава жена а вече без регистрация а гост.
|
Сря Сеп 20, 2006 9:36 pm |
|
 |
pugsy
|
май никой няма да ти отговори за EVITA и на мен ми е интересно
|
Сря Сеп 20, 2006 10:35 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
А ето и малко некачествени снимки от тази вечер.Аз бях за малко ама успях да ви "изфотам" :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Сря Сеп 20, 2006 11:00 pm |
|
 |
atos
|
Хубаво ни беше , пък и весело . EVITA пак си е с нас . И кво ? Точна си е дамата . NGD-то ...... пич та дрънка и що за БАНнани се раздават (шерше ла фам) ???? С БАН или без банан , пак ще сме заедно , все пак има и GSM-ми
|
Сря Сеп 20, 2006 11:19 pm |
|
 |
Ferrari
|
atos написа: Хубаво ни беше , пък и весело . EVITA пак си е с нас . И кво ? Точна си е дамата . NGD-то ...... пич та дрънка и що за БАНнани се раздават (шерше ла фам) ???? С БАН или без банан , пак ще сме заедно , все пак има и GSM-ми
И кой има бан? 
|
Сря Сеп 20, 2006 11:45 pm |
|
 |
fhh
|
Mitko написа: atos написа: Хубаво ни беше , пък и весело . EVITA пак си е с нас . И кво ? Точна си е дамата . NGD-то ...... пич та дрънка и що за БАНнани се раздават (шерше ла фам) ???? С БАН или без банан , пак ще сме заедно , все пак има и GSM-ми И кой има бан? 
Като гледам никой няма бан, колегата явно се е объркал, заради това че под автара и пише "Гост".

|
Чет Сеп 21, 2006 11:20 am |
|
 |
INTEGRALE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 5:07 pm Мнения: 104 Местоположение: Пловдив 03 Западен
|
A филмче с усмихнати хора няма ли да има 
|
Чет Сеп 21, 2006 11:51 am |
|
 |
Immortal
|
Тази седмица ще ви видя колко се събирате на живо
Специално EVITA ще чакам да видя и на панаира (Палата 10), тъй като сме в един бранш
До сряда!
|
Съб Сеп 23, 2006 4:28 pm |
|
 |
liotal
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Сеп 20, 2006 9:42 pm Мнения: 6 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Тя EVITA ще е само за малко на Панаира на щанд 10А3. Това е като влезеш в палатата веднага в ляво, вижда се добре. И EVITA се казва Антоанета, да не се изцепиш с ника й там, че голямо мазало ще стане.
_________________ Кога Ще Взема И Аз Един Такъв Автомобил!
|
Съб Сеп 23, 2006 9:10 pm |
|
 |
Immortal
|
Не се притеснявай, запознахме се с нея лично в Габрово. (както и с колегата NGD).Така че няма такава опасност
Аз съм на щанд 10М4 по време на целия панаир, с изключение на вторник. Това е в десния коридор, в дъното последния щанд вдясно.
|
Съб Сеп 23, 2006 9:38 pm |
|
 |
atos
|
Immortal написа: Не се притеснявай, запознахме се с нея лично в Габрово. (както и с колегата NGD).Така че няма такава опасност  Аз съм на щанд 10М4 по време на целия панаир, с изключение на вторник. Това е в десния коридор, в дъното последния щанд вдясно. Ще ти се обадя . Бяхме на копринка.
|
Съб Сеп 23, 2006 9:41 pm |
|
 |
liotal
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Сеп 20, 2006 9:42 pm Мнения: 6 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
И да не пропуснеш срещата в сряда, колега. А Атос да му мисли къде ще ни настанява пловдивските бекове.
_________________ Кога Ще Взема И Аз Един Такъв Автомобил!
|
Съб Сеп 23, 2006 10:48 pm |
|
|