Дата и час: Сря Авг 27, 2025 2:54 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Хайде да се преброим за срещата във Велико Търново 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Zozo написа:
Последно за капарото имаме ли знание кога и на кой ...?

Съвсем скоро... :cool:

:offtopic: LEVSKI много съм ти благодарен - ти си знаеш за какво Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 :36_2_46: :36_2_46: :36_2_46:

Вто Мар 11, 2008 8:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
Идваааааам. Пишете ме двама и кажете кога и как да пратя капаро. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06. Евентуално може и още един като дойде времето да пратя капаро ще кажа със сигурност. И дайте наистина да е яденето на свободно поръчване, не на всеки може да му се яде едно и също.

Последна промяна Lord Mordor на Вто Мар 11, 2008 10:33 pm, променена общо 1 път

Вто Мар 11, 2008 10:25 pm
UNREAD_POST 
Lord Mordor написа:
Идваааааам. Пишете ме двама и кажете кога и как да пратя капаро. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06. Евентуално може и още един като дойде времето да пратя капаро ще кажа със сигурност.

Виж тази тема - viewtopic.php?t=21336

Вто Мар 11, 2008 10:32 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги, 50 и повече човека са заявили, че искат резервации за хотела. Другата седмица трябва да потвърдя резервациите, а мога да го направя само срещу преведено капаро. Останалите места просто ще ги освободя. Дотук капаро е внесено само от 2-ма.

Чет Мар 13, 2008 1:55 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ще се постарая тази соц.реалистична глупост с предварителните менюта да се махне! Аз също съм твърдо против!

Чет Мар 13, 2008 1:58 pm
UNREAD_POST 
Maranello написа:
Ще се постарая тази соц.реалистична глупост с предварителните менюта да се махне! Аз също съм твърдо против!

Ето това е приказка :cool:

Чет Мар 13, 2008 2:01 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Maranello написа:

Ще бъде супер, ако успееш да се пребориш :cool: Това означава, че трябва в този случай да внесем 16.50 само в банковата сметка за нощувката нали?

Чет Мар 13, 2008 6:15 pm
Профил
UNREAD_POST 
Maranello написа:

Аз мислех утре да внеса парите...наистина е добре да се знае колко лв. да се преведат

Чет Мар 13, 2008 6:33 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Така, колеги. Разбрахме се с управителката да отападнат тези менюта и да направим плата с мезета, но трябва да и кажем до няколко часа какво да включват. Салати, сухи меса, топли меса и подобни. безалкохолните и алкохола по 100гр си остават. Капарото от 20лв. също. Ще се преизчисли остатъка за заплащане.

Пет Мар 14, 2008 11:59 am
Профил ICQ YIM
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Да разбирам ли, че всеки трябва да преведе по 20 лв. или само тези, които смятат да спят там?
И друго-предлагам цялата група от коли да се събере някъде във В. Търново и от там заедно да се тръгне към Вонеща вода-така или иначе няма как да не се мине през града, ако идвате от София или Варна. На паркинга на Техномаркет на входа на В. Търново или на паркинга на бензиностанция ЕКО на 200 м по-надолу има достатъчно място.
На колегите, които ще идват от Пловдив предлагам да ползват прохода Шипка-прохода на Републиката бил в ужасно състояние (дупки и ремонти) по данни от преди 1 седмица.

Пет Мар 14, 2008 12:23 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аз отивам да внеса 20 лв, а пък вие като преизчислите ще разбера още колко имам за доплащане. Проблем ли е ако към края на месеца включа още 1 човек в капарото за хапване? Или може и на свободна консумация да се поръчва? Просто е трудно да ми гарантира въпросния човек още от сега дали ще е свободен на 5-6 април. За леглата така или иначе си плащам за две.

Пет Мар 14, 2008 12:23 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Който няма да нанка там не се включва в капарото.

Пет Мар 14, 2008 12:29 pm
Профил ICQ YIM
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
georgian написа:
Да разбирам ли, че всеки трябва да преведе по 20 лв. или само тези, които смятат да спят там?
И друго-предлагам цялата група от коли да се събере някъде във В. Търново и от там заедно да се тръгне към Вонеща вода-така или иначе няма как да не се мине през града, ако идвате от София или Варна. На паркинга на Техномаркет на входа на В. Търново или на паркинга на бензиностанция ЕКО на 200 м по-надолу има достатъчно място.
На колегите, които ще идват от Пловдив предлагам да ползват прохода Шипка-прохода на Републиката бил в ужасно състояние (дупки и ремонти) по данни от преди 1 седмица.

На 1-я ти въпрос отговорих, а за другия наистина мисля, че е редно да се съберем всички заедно. Пътуването и сборните пунктове е по-добре да обсъдим в нова тема.

Пет Мар 14, 2008 12:32 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ferrari написа:
На 1-я ти въпрос отговорих, а за другия наистина мисля, че е редно да се съберем всички заедно. Пътуването и сборните пунктове е по-добре да обсъдим в нова тема.

Ами Мите да отворя една тема. План за пътуването до ВТ или ти ще се погрижиш :)?

Пет Мар 14, 2008 12:34 pm
UNREAD_POST 
Няма проблем ако ще е само за ресторант.

Моля, хората ,които са САМО за ресторант не превеждайте нищо! На място ще си заплатите куверт!

Пет Мар 14, 2008 12:34 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща