|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 10:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: копринка
borimir написа: За идването -ясно, но за музиката, проблем. Какво да се носи. Имам 5000 диска-рок, поп, диско, латино- от първите Щурци до последния Валди Тотев и Васко Кръпката .Обаче 200 са ми на мр-3 формат с по 10-15 албума. Ако някой има конкретни желания да ги сподели-по групи, да се знае, да се не разправаме после!!! Д-р Бари-основател на първия съдебно регистриран The Rolling Stones Fan Club Bulgaria-12.5.1989 Sofia :o
Бари, много се радвам, че ще уважи мероприятието ни такъв почитател на рока, перото и фен на Фиат като теб!!! Не му завиждам, обаче на DJ-я в твое присъствие , ще изпадне в безтегловност човека !
_________________ FIAT-SPORT
|
Вто Мар 28, 2006 10:34 pm |
|
 |
me_to_u
|
 Re: копринка
hit-ko написа: borimir написа: За идването -ясно, но за музиката, проблем. Какво да се носи. Имам 5000 диска-рок, поп, диско, латино- от първите Щурци до последния Валди Тотев и Васко Кръпката .Обаче 200 са ми на мр-3 формат с по 10-15 албума. Ако някой има конкретни желания да ги сподели-по групи, да се знае, да се не разправаме после!!! Д-р Бари-основател на първия съдебно регистриран The Rolling Stones Fan Club Bulgaria-12.5.1989 Sofia :o Бари, много се радвам, че ще уважи мероприятието ни такъв почитател на рока, перото и фен на Фиат като теб!!! Не му завиждам, обаче на DJ-я в твое присъствие , ще изпадне в безтегловност човека !
Той DJ-я сиурно се е подотвил с цялата фонотека на "Пайнер", ще има борба коя песен по-напред-"Гъци-Гъци" или "Jumping Jack Flash" :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Мар 28, 2006 10:43 pm |
|
 |
BaYeR
Регистриран на: Сря Окт 19, 2005 8:49 pm Мнения: 3 Местоположение: Перник
|
И Перник ще дойде 
|
Сря Мар 29, 2006 2:22 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Лелеееееее....  , ами то ще си стане цял Италфест, или поне Генерална репетиция за него!
Чакам с нетърпение!
|
Сря Мар 29, 2006 2:29 pm |
|
 |
Ferrari
|
Колеги, резервациите прави blondy_driver. Свързвайте се с нея с лични съобщения за да ви има предвид. На язовира има и чудесни места за къмпингуване.
|
Сря Мар 29, 2006 2:36 pm |
|
 |
TAIF
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 16, 2005 2:08 pm Мнения: 149 Местоположение: София
|
oxo съгласен съм и аз имам да изкупувам грехове, не сам идвал от няколко месеца на срещите  ....много ме е срам ама все така се получава
|
Чет Мар 30, 2006 9:36 am |
|
 |
ivokitai4eto
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Окт 18, 2005 1:10 am Мнения: 14 Местоположение: Перник
|
az idvah na dolno banq 6te doida i v kazanlak , sorry za latinicata ama sam v ednio kopiutri v pleven i tka nqma flextype a bds ne go znam ina4e sam fen i 300 km 6te gi izminem .
аз идвах на долно баня ще дойда и в казанлък , sorry за латиницата ама сам в еднио копуютри в плевен и тка няма флехтъпе а бдс не го знам иначе сам фен и 300 км ще ги изминем .
Ползвай KREDOR. Като пишеш мнение е точно над полето за въвеждане. Митко
|
Чет Мар 30, 2006 9:49 pm |
|
 |
suzi dr
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Дек 15, 2005 12:26 pm Мнения: 9 Местоположение: Варна Област
|
не е честно
и аз искам да дойда ама тогава има и мотосъбор
ще видим как ще го измислим..
иначе спането -само палатка
|
Съб Апр 01, 2006 9:19 am |
|
 |
Vasko_ELX
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:50 pm Мнения: 11 Местоположение: Елин Пелин
|
 bojurishte
ei xora xodixte li na bojurishte dnes
ей хора ходихте ли на божурище днес
|
Съб Апр 01, 2006 9:15 pm |
|
 |
Vasko_ELX
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:50 pm Мнения: 11 Местоположение: Елин Пелин
|
 Re: bojurishte
imashe edno cherno punto GT s cherni djanti niakoi znae li go? xaresa mi kak varvi
имаше едно черно пунто ГТ с черни дянти някой знае ли го? хареса ми как върви
Моля те пиши на кирилица, а и мненията ти в тази тема са абсолютен Митко
|
Съб Апр 01, 2006 9:17 pm |
|
 |
borimir
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Дек 04, 2004 9:07 pm Мнения: 64 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 ---
Ицо,
и Гъди-гъди имам и It,s only rock,n, roll.
От "Радка пиратка" и "Боят настана" във вариант на Слави та до Назарет,Скорпионс и Джо Кокър. За Юрай Хиип и Пърпъл не говорим-те са като бибията на нощното шкафче на католик
Хубаво е уредбата на водещия да е поне 2х200 вата та да се знае, за к`во става дума :twisted:
|
Нед Апр 02, 2006 7:05 am |
|
 |
phoenix
|
колеги дали ако не си напрвим резервации ще можем да спим някъде(не в колата де), че с жена ми имаме желание да доидем, ама не се знае как ще сме с финансите, така че всичко ще се реши няколко дена преди сбора, иначе колко път си е то от варна до копринка:) 
|
Нед Апр 02, 2006 1:38 pm |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Нед Апр 02, 2006 1:48 pm |
|
 |
phoenix
|
колега мерси за картата, наистина отдавна търсих такава, ама по ми е интересно как стои въпроса със настаняването и резервациите 
|
Нед Апр 02, 2006 9:46 pm |
|
 |
blondy_driver
|
phoenix написа: колега мерси за картата, наистина отдавна търсих такава, ама по ми е интересно как стои въпроса със настаняването и резервациите 
Въпроса с резелвациите седи така:
1. има свободни 4 апартамента в хотел "Златна котва" където е 60лв на вечер.
2. има свобдни 4 двойни стаи в комплекс "Роза" - по 20лв на вечер
3. Има 1 тройна стая пак в комплекс "Роза" - 25лв на вечер.
4. Множество бунгала без санитарен възел по 10лв :?
/ цените са за цялата стая, апартамент и бунгало на вечер/
Последна промяна blondy_driver на Пон Апр 03, 2006 12:54 pm, променена общо 1 път
|
Пон Апр 03, 2006 11:17 am |
|
|