|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 12:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Футболен отбор на Фиат - всеки Четвъртък 18.30 - на НСА
Автор |
Съобщение |
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
Crusible написа: Въх, кога се напъна толкова интензивно, че чак се контузи За четвъртък се очертава да съм на линия 
Баце как да ти кажа - аз от напъване не можах да се контузя ,
ами стана тогава, когато реших да ритна една топка с левия крак, ама пусто нал сме си професионалисти, не уцелих топката, разтегнах си левия крак, и като тръгнах да стъпвам с него така ме заболя, че си навяхнах десният глезен
Е*и му м****а и карък ли е, и аз не знам 
_________________ Моите коли:
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
Пон Юли 14, 2008 10:30 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
k79 написа: Crusible написа: Въх, кога се напъна толкова интензивно, че чак се контузи За четвъртък се очертава да съм на линия  Баце как да ти кажа - аз от напъване не можах да се контузя , ами стана тогава, когато реших да ритна една топка с левия крак, ама пусто нал сме си професионалисти, не уцелих топката, разтегнах си левия крак, и като тръгнах да стъпвам с него така ме заболя, че си навяхнах десният глезен Е*и му м****а и карък ли е, и аз не знам 
Е тва какво значи, че утре с инвалидна количка ли ще идаваш да пазиш щот и двата крака не са наред?
П.С. Абе, младежи от форума, айде на футбола бре!!!
|
Сря Юли 16, 2008 11:05 am |
|
 |
maran
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Мар 06, 2008 12:11 am Мнения: 71 Местоположение: София 07 Слатина
|
Crusible написа: k79 написа: Crusible написа: Въх, кога се напъна толкова интензивно, че чак се контузи За четвъртък се очертава да съм на линия  Баце как да ти кажа - аз от напъване не можах да се контузя , ами стана тогава, когато реших да ритна една топка с левия крак, ама пусто нал сме си професионалисти, не уцелих топката, разтегнах си левия крак, и като тръгнах да стъпвам с него така ме заболя, че си навяхнах десният глезен Е*и му м****а и карък ли е, и аз не знам  Е тва какво значи, че утре с инвалидна количка ли ще идаваш да пазиш щот и двата крака не са наред? П.С. Абе, младежи от форума, айде на футбола бре!!!
Еми аиде де!
Мен дробовете ми се поуправиха та евентуално ще мога да се позадъхам малко.
_________________ Fiat Brava 1.2 16v 82
|
Сря Юли 16, 2008 11:57 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
maran написа: Crusible написа: k79 написа: Crusible написа: Въх, кога се напъна толкова интензивно, че чак се контузи За четвъртък се очертава да съм на линия  Баце как да ти кажа - аз от напъване не можах да се контузя , ами стана тогава, когато реших да ритна една топка с левия крак, ама пусто нал сме си професионалисти, не уцелих топката, разтегнах си левия крак, и като тръгнах да стъпвам с него така ме заболя, че си навяхнах десният глезен Е*и му м****а и карък ли е, и аз не знам  Е тва какво значи, че утре с инвалидна количка ли ще идаваш да пазиш щот и двата крака не са наред? П.С. Абе, младежи от форума, айде на футбола бре!!! Супер, че ще се включиш! Айде още двама от наще и Фиат отбора е налице! Еми аиде де! Мен дробовете ми се поуправиха та евентуално ще мога да се позадъхам малко.
|
Чет Юли 17, 2008 12:31 pm |
|
 |
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
Ай стига бе, инвалидна количка - не думай Митак
Там съм , леко покуцващ , но там 
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
Чет Юли 17, 2008 3:00 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
|
k79 написа: Ай стига бе, инвалидна количка - не думай Митак Там съм , леко покуцващ , но там 
Айде, ще те видим! До след няколко часа! Нямам търпение да играем на качествено игрище  !
|
Чет Юли 17, 2008 3:53 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
|
Ей стана страшен мач! Просто условията в НСА са много добри. Единствено трябва да се събираме малко повече от форума.
Вчера бяхме Аз, Маран + 2 негови приятели и К-79 разбира се. В последствие дойдоха още 6 човека и стана чудесна играта.
Айде следващия четвъртък пак!
|
Пет Юли 18, 2008 9:46 am |
|
 |
k79
Кара кола
|
Crusible написа: Ей стана страшен мач! Просто условията в НСА са много добри. Единствено трябва да се събираме малко повече от форума.
Вчера бяхме Аз, Маран + 2 негови приятели и К-79 разбира се. В последствие дойдоха още 6 човека и стана чудесна играта.
Айде следващия четвъртък пак! Да, в четвъртък и аз съм на предна линия - кракът ми се оправи изведнъж самичък, така че ..........
Четвъртък в 18:30 се събираме както винаги! 
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
Съб Юли 19, 2008 11:04 pm |
|
 |
arsenov
|
Да взема и аз да дойда да ритна топката 1-2 пъти ако ме искате ,че да изкарам малко фасовете . Дано тая седмица да ми е по свободно и обещавам да дойда .
|
Съб Юли 19, 2008 11:47 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
|
k79 написа: Crusible написа: Ей стана страшен мач! Просто условията в НСА са много добри. Единствено трябва да се събираме малко повече от форума.
Айде следващия четвъртък пак! Да, в четвъртък и аз съм на предна линия - кракът ми се оправи изведнъж самичък, така че .......... Четвъртък в 18:30 се събираме както винаги! 
Радвам се, че си се оправил!
Арсенов, не се чуди, а направо идвай! 
|
Пон Юли 21, 2008 9:36 am |
|
 |
arsenov
|
Crusible ще дойда .
|
Пон Юли 21, 2008 8:35 pm |
|
 |
k79
Кара кола
|
arsenov написа: Crusible ще дойда .
 Очертава се много добър четвъртък
п.с.Митак, топката в тебе ли остана?
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
Пон Юли 21, 2008 10:16 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
|
k79 написа: arsenov написа: Crusible ще дойда .  Очертава се много добър четвъртък п.с.Митак, топката в тебе ли остана?
Да Круме, в мен е! Четвъртък ще я ритаме  !
|
Вто Юли 22, 2008 4:07 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
|
arsenov написа: Crusible ще дойда .
Евала брат! Няма да съжаляваш:)
|
Вто Юли 22, 2008 4:13 pm |
|
 |
arsenov
|
Ами ако вали тогава каква е програмата ? С дъждобран и ботуши  или се пропуска ? За четвъртъка никакви ядове , само да не вали .
|
Вто Юли 22, 2008 8:48 pm |
|
|