|
|
Дата и час: Пет Юли 11, 2025 11:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Хайде да се преброим за срещата във Велико Търново
Автор |
Съобщение |
Maranello
|
Така е колеги, който има желание ще дойде
Дори може да ви излезе по- тънко ако 4 човека дойдете с една кола и горивото и винетката ще делите , а пък и трима ще могат да 
|
Съб Мар 08, 2008 3:07 pm |
|
 |
Lord Mordor
|
Утре късно ли е да се каже дали ще идвам?
|
Съб Мар 08, 2008 11:20 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Lord Mordor написа: Утре късно ли е да се каже дали ще идвам?
Не е
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Мар 08, 2008 11:38 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Искрено съжалявам, че няма да мога да присъствам в Търново, колеги. Моите 2 бр. в списъка можете да ги зачертаете.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пон Мар 10, 2008 11:20 am |
|
 |
m1t3t0
|
georgian написа: m1t3t0 написа: Във вонеща вода имах вила в края на селото, но след като почина дядо ми не се дострои и се продаде...селцето е хубаво има минерални извори много е яко....аз мисля да се джойна към някой от Вт (шофьор) защото както се знае аз ще спя при баба ми в града...ако няма проблем някой да ми намери местенце при него де иначе няма да се пие и така  Няма проблеми, ще те закараме до Търново-аз си намерих непиещ шофьор. 
Ти си златен отпадна ми един кахър от главата... :-)
|
Пон Мар 10, 2008 11:37 am |
|
 |
Maranello
|
Ето ме пак да досаждам, но по същество
Пиша ви примерно меню:
1. Овчарска салата - 4,40лв
2. Ракия 100гр - 2,40лв.
3. Безалкохолно 2бр. - 2,40лв
3. Топло предястие - чушка бюрек или кашкавал пане - 3,10лв
4. Свинска пържола с гарнитура (пържени или задушени картофи) -9,10лв.
5. Вино 1/2 бутилка (бяло или червено)- 5лв
6. Хляб - 0,30лв
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Всичко вечеря: 26,70лв
Закуска компле: 3,50лв
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Общо храна: 30,20лв.
Нощувка : 16,00лв.
Тур. такса: 0,50лв.
Всичко общо на човек : 46,70лв.
Трябва да се събере по 40% капаро от стойността или по 18,68лв на човек.
|
Пон Мар 10, 2008 1:11 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Цените са повече от добри  Хайде да решаваме как ще се събира капарото, и да задвижим нещата.
|
Пон Мар 10, 2008 1:24 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Цените като за кръчма са нормални! Може хората от София да си дадем капарото следващата неделя, а хората от другите места чрез пощенски запис или нещо такова.
|
Пон Мар 10, 2008 2:43 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Нормални цени ли?!? Като за София-може би, но за Вонеща вода... Това да не е на морето?!?
Пържола с гарнитура 10 лв. - извинявайте, ама колко й е грамажа на тая пържола, в магазина 1 кг пръжоли е 8 лв.!
Та в този дух, извинявам се, че имам против тези цени, задължително ли е да се прави меню предварително или може на място човек да реши какво му се яде? Питам, защото напр. моята не пие алкохол и газирано, не я знам дали пръжола ще иска и каква салата ще иска, абе женска работа...
И пак казвам, че тези цени като за това място са си бая солени - все едно в центъра на Велико Търново ще е купона, а не на 30 км от там, където я отиде някой, я не... Голямата брадва са наточили. Само за сравнение-на бала на моите ученици в центъра на В. Търново, комплекс "Хъшове" салата (овчарска), осн. ястие (пил. пръжола с гарнитура), десерт (торта) и 3 безалкохолни струваха 15 лв. на човек-вие преценете сами нормални ли са цените.
И още един въпрос - как стои въпроса с музиката там, в смисъл има ли озвучаване заведението, DJ нещо си? Да не увиснем на някоя уредбичка като за вкъщи... Имам възможност да осигуря подходящо озвучаване, само организаторите да кажат трябва ли. Нищо няма да струва - лично мое си е. 
Пон Мар 10, 2008 6:14 pm |
|
 |
Rokambol
|
Maranello написа: Ето ме пак да досаждам, но по същество Пиша ви примерно меню: 1. Овчарска салата - 4,40лв 2. Ракия 100гр - 2,40лв. 3. Безалкохолно 2бр. - 2,40лв 3. Топло предястие - чушка бюрек или кашкавал пане - 3,10лв 4. Свинска пържола с гарнитура (пържени или задушени картофи) -9,10лв. 5. Вино 1/2 бутилка (бяло или червено)- 5лв 6. Хляб - 0,30лв -------------------------------------------------------------------------------------------------- Всичко вечеря: 26,70лв Закуска компле: 3,50лв -------------------------------------------------------------------------------------------------- Общо храна: 30,20лв. Нощувка : 16,00лв. Тур. такса: 0,50лв. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Всичко общо на човек : 46,70лв. Трябва да се събере по 40% капаро от стойността или по 18,68лв на човек. Цените са съвсем наред, според мен. georgian написа: Нормални цени ли?!? Като за София-може би, но за Вонеща вода... Това да не е на морето?!? Пържола с гарнитура 10 лв. - извинявайте, ама колко й е грамажа на тая пържола, в магазина 1 кг пръжоли е 8 лв.! Та в този дух, извинявам се, че имам против тези цени, задължително ли е да се прави меню предварително или може на място човек да реши какво му се яде? Питам, защото напр. моята не пие алкохол и газирано, не я знам дали пръжола ще иска и каква салата ще иска, абе женска работа... И пак казвам, че тези цени като за това място са си бая солени - все едно в центъра на Велико Търново ще е купона, а не на 30 км от там, където я отиде някой, я не... Голямата брадва са наточили. Само за сравнение-на бала на моите ученици в центъра на В. Търново, комплекс "Хъшове" салата (овчарска), осн. ястие (пил. пръжола с гарнитура), десерт (торта) и 3 безалкохолни струваха 15 лв. на човек-вие преценете сами нормални ли са цените. И още един въпрос - как стои въпроса с музиката там, в смисъл има ли озвучаване заведението, DJ нещо си? Да не увиснем на някоя уредбичка като за вкъщи... Имам възможност да осигуря подходящо озвучаване, само организаторите да кажат трябва ли. Нищо няма да струва - лично мое си е. 
Организацията е именно това. Винаги ще има нещо, което на някой не му харесва. Аз, например, ракия не пия, но това не означава, че не мога да я сменя с друг алкохол или да почерпя някой, който пие. На никой не му пречи нищо, да дойде на място и да си поръча, каквото желае. За озвучаването не мога нищо да кажа. Организаторите имат думата.
|
Пон Мар 10, 2008 7:16 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Не ме разбирайте погрешно-нямам против нищо, само коментирам.
Претенциите ще ги прояви после шофьора ми (в гл. роля - приятелката ми)  ама както казах-женска й работа, там логика досега не съм открил.  Само да ми види постовете тя, тогава гледайте какво става, но за щастие тя не влиза във форума, въпреки че съм й го показал.
Пон Мар 10, 2008 7:55 pm |
|
 |
Rokambol
|
georgian написа: ...Само да ми види постовете тя, тогава гледайте какво става, но за щастие тя не влиза във форума, въпреки че съм й го показал.
Напълно те разбирам  и при мен е така 
|
Пон Мар 10, 2008 7:59 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Последно за капарото имаме ли знание кога и на кой ...?
|
Пон Мар 10, 2008 9:46 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Maranello...възможно ли е вечерята да е на свободна консумация. Или поне менюто да е в по-къс вариант. Аз нито ще пия ракия, нито вино. А и толкова ядене няма да мога да изям. 27 лв сметка правим двама човека в приличен ресторант
|
Пон Мар 10, 2008 11:08 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Zozo написа: Последно за капарото имаме ли знание кога и на кой ...?
Съвсем скоро... 
|
Пон Мар 10, 2008 11:10 pm |
|
|