Дата и час: Пет Юли 11, 2025 11:38 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Хайде да се преброим за срещата във Велико Търново 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Така е колеги, който има желание ще дойде Изображение
Дори може да ви излезе по- тънко ако 4 човека дойдете с една кола и горивото и винетката ще делите , а пък и трима ще могат да Изображение

Съб Мар 08, 2008 3:07 pm
UNREAD_POST 
Утре късно ли е да се каже дали ще идвам?

Съб Мар 08, 2008 11:20 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Lord Mordor написа:
Утре късно ли е да се каже дали ще идвам?

Не е

Съб Мар 08, 2008 11:38 pm
Профил ICQ YIM
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Искрено съжалявам, че няма да мога да присъствам в Търново, колеги. Моите 2 бр. в списъка можете да ги зачертаете.

Пон Мар 10, 2008 11:20 am
Профил
UNREAD_POST 
georgian написа:
m1t3t0 написа:
Във вонеща вода имах вила в края на селото, но след като почина дядо ми не се дострои и се продаде...селцето е хубаво има минерални извори много е яко....аз мисля да се джойна към някой от Вт (шофьор) защото както се знае аз ще спя при баба ми в града...ако няма проблем някой да ми намери местенце при него де иначе няма да се пие и така :)

Няма проблеми, ще те закараме до Търново-аз си намерих непиещ шофьор. :D

Ти си златен отпадна ми един кахър от главата... :-)

Пон Мар 10, 2008 11:37 am
UNREAD_POST 
Ето ме пак да досаждам, но по същество Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пиша ви примерно меню:
1. Овчарска салата - 4,40лв
2. Ракия 100гр - 2,40лв.
3. Безалкохолно 2бр. - 2,40лв
3. Топло предястие - чушка бюрек или кашкавал пане - 3,10лв
4. Свинска пържола с гарнитура (пържени или задушени картофи) -9,10лв.
5. Вино 1/2 бутилка (бяло или червено)- 5лв
6. Хляб - 0,30лв
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Всичко вечеря: 26,70лв

Закуска компле: 3,50лв
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Общо храна: 30,20лв.

Нощувка : 16,00лв.
Тур. такса: 0,50лв.

Всичко общо на човек : 46,70лв.

Трябва да се събере по 40% капаро от стойността или по 18,68лв на човек.

Пон Мар 10, 2008 1:11 pm
UNREAD_POST 
Цените са повече от добри :cool: Хайде да решаваме как ще се събира капарото, и да задвижим нещата.

Пон Мар 10, 2008 1:24 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Цените като за кръчма са нормални! Може хората от София да си дадем капарото следващата неделя, а хората от другите места чрез пощенски запис или нещо такова.

Пон Мар 10, 2008 2:43 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Нормални цени ли?!? Като за София-може би, но за Вонеща вода... Това да не е на морето?!?
Пържола с гарнитура 10 лв. - извинявайте, ама колко й е грамажа на тая пържола, в магазина 1 кг пръжоли е 8 лв.!
Та в този дух, извинявам се, че имам против тези цени, задължително ли е да се прави меню предварително или може на място човек да реши какво му се яде? Питам, защото напр. моята не пие алкохол и газирано, не я знам дали пръжола ще иска и каква салата ще иска, абе женска работа...
И пак казвам, че тези цени като за това място са си бая солени - все едно в центъра на Велико Търново ще е купона, а не на 30 км от там, където я отиде някой, я не... Голямата брадва са наточили. Само за сравнение-на бала на моите ученици в центъра на В. Търново, комплекс "Хъшове" салата (овчарска), осн. ястие (пил. пръжола с гарнитура), десерт (торта) и 3 безалкохолни струваха 15 лв. на човек-вие преценете сами нормални ли са цените.
И още един въпрос - как стои въпроса с музиката там, в смисъл има ли озвучаване заведението, DJ нещо си? Да не увиснем на някоя уредбичка като за вкъщи... Имам възможност да осигуря подходящо озвучаване, само организаторите да кажат трябва ли. Нищо няма да струва - лично мое си е. :D

Пон Мар 10, 2008 6:14 pm
Профил
UNREAD_POST 
Maranello написа:
Ето ме пак да досаждам, но по същество Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пиша ви примерно меню:
1. Овчарска салата - 4,40лв
2. Ракия 100гр - 2,40лв.
3. Безалкохолно 2бр. - 2,40лв
3. Топло предястие - чушка бюрек или кашкавал пане - 3,10лв
4. Свинска пържола с гарнитура (пържени или задушени картофи) -9,10лв.
5. Вино 1/2 бутилка (бяло или червено)- 5лв
6. Хляб - 0,30лв
Всичко вечеря: 26,70лв

Закуска компле: 3,50лв
Общо храна: 30,20лв.

Нощувка : 16,00лв.
Тур. такса: 0,50лв.

Всичко общо на човек : 46,70лв.

Трябва да се събере по 40% капаро от стойността или по 18,68лв на човек.

Цените са съвсем наред, според мен.
georgian написа:
Нормални цени ли?!? Като за София-може би, но за Вонеща вода... Това да не е на морето?!?
Пържола с гарнитура 10 лв. - извинявайте, ама колко й е грамажа на тая пържола, в магазина 1 кг пръжоли е 8 лв.!
Та в този дух, извинявам се, че имам против тези цени, задължително ли е да се прави меню предварително или може на място човек да реши какво му се яде? Питам, защото напр. моята не пие алкохол и газирано, не я знам дали пръжола ще иска и каква салата ще иска, абе женска работа...
И пак казвам, че тези цени като за това място са си бая солени - все едно в центъра на Велико Търново ще е купона, а не на 30 км от там, където я отиде някой, я не... Голямата брадва са наточили. Само за сравнение-на бала на моите ученици в центъра на В. Търново, комплекс "Хъшове" салата (овчарска), осн. ястие (пил. пръжола с гарнитура), десерт (торта) и 3 безалкохолни струваха 15 лв. на човек-вие преценете сами нормални ли са цените.
И още един въпрос - как стои въпроса с музиката там, в смисъл има ли озвучаване заведението, DJ нещо си? Да не увиснем на някоя уредбичка като за вкъщи... Имам възможност да осигуря подходящо озвучаване, само организаторите да кажат трябва ли. Нищо няма да струва - лично мое си е. :D

Организацията е именно това. Винаги ще има нещо, което на някой не му харесва. Аз, например, ракия не пия, но това не означава, че не мога да я сменя с друг алкохол или да почерпя някой, който пие. На никой не му пречи нищо, да дойде на място и да си поръча, каквото желае. За озвучаването не мога нищо да кажа. Организаторите имат думата.

Пон Мар 10, 2008 7:16 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Не ме разбирайте погрешно-нямам против нищо, само коментирам. :D
Претенциите ще ги прояви после шофьора ми (в гл. роля - приятелката ми) :D ама както казах-женска й работа, там логика досега не съм открил. :D Само да ми види постовете тя, тогава гледайте какво става, но за щастие тя не влиза във форума, въпреки че съм й го показал.

Пон Мар 10, 2008 7:55 pm
Профил
UNREAD_POST 
georgian написа:
...Само да ми види постовете тя, тогава гледайте какво става, но за щастие тя не влиза във форума, въпреки че съм й го показал.

Напълно те разбирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 и при мен е така :cool:

Пон Мар 10, 2008 7:59 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Последно за капарото имаме ли знание кога и на кой ...?

Пон Мар 10, 2008 9:46 pm
Профил
UNREAD_POST 
Maranello...възможно ли е вечерята да е на свободна консумация. Или поне менюто да е в по-къс вариант. Аз нито ще пия ракия, нито вино. А и толкова ядене няма да мога да изям. 27 лв сметка правим двама човека в приличен ресторант

Пон Мар 10, 2008 11:08 pm
UNREAD_POST 
Zozo написа:
Последно за капарото имаме ли знание кога и на кой ...?

Съвсем скоро... :cool:

Пон Мар 10, 2008 11:10 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща