Дата и час: Сря Юни 18, 2025 3:16 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
14.05.06г. - среща с консултативна цел... 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
zfa159 написа:
Добре де а защо моя номер никой не го скри 8) .То не че има значение ама все пак :).

Пропуснал съм го! :cry: За което се извинявам. Скрит е вече.

Нед Май 14, 2006 10:53 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Да на два болта е и е Weber 32TLF 27/251 и има някакъв проблем с него.
Чукането по мотора се оказа че е от 30 градуса аванс на празен ход - отстранихме го и сега не ще да върви....

Нед Май 14, 2006 11:16 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
И моята и на blondy колите вече са ок. В Ауто асист ни свършиха работа.

Последна промяна Ferrari на Пон Май 15, 2006 12:46 am, променена общо 1 път

Нед Май 14, 2006 11:36 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
И моята и на blondy колите вече са ок. В Ауто плюс ни свършиха работа.

Как махнаха болтовете? С рязане ли?

Нед Май 14, 2006 11:37 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Развиха се.

Нед Май 14, 2006 11:40 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:

Мите, само за протокола Аuto Assist :wink: :)

Последна промяна FIRE 8V на Пон Май 15, 2006 7:52 am, променена общо 4 пъти

Пон Май 15, 2006 12:33 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
Fire 999 написа:
Mitko написа:

Мите само за протокола Аuto Assist :wink: :)

Поправям

Пон Май 15, 2006 12:45 am
UNREAD_POST 
zfa159 написа:
Да на два болта е и е Weber 32TLF 27/251 и има някакъв проблем с него.
Чукането по мотора се оказа че е от 30 градуса аванс на празен ход - отстранихме го и сега не ще да върви....

тука имам едно чисто ново (цифра няма да споменвам щото още ми се гади :mrgreen: ) такова веберче но не съм сигурен за номера
бях го купувал за един опел но не стана при него(нямаше как да се закрепи филтъра),та ако ти траа свирни

Пон Май 15, 2006 7:38 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ами ако е същия може да пробваме и ако бачка добре (просто не е ясно съвсем от него ли е и само от него ли е) да се договорим нещо 8)

Пон Май 15, 2006 8:32 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Я кажете пробвахте ли "стъклената" свещ...

Пон Май 15, 2006 9:08 am
UNREAD_POST 
Благодаря ви на всички за усилията,които положихте оценявам го наистина. Нямаше нито един от всички присъстващи, който да не се завря под колата ми за този :ranting2: носач.

Пон Май 15, 2006 9:19 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Я кажете пробвахте ли "стъклената" свещ...

Не. Свещите и на Типото (за Браво/Брава да не говорим!) са доста надълбоко и не влиза... А вероятно и резбата е различна.

zfa159 написа:
...Чукането по мотора се оказа че е от 30 градуса аванс на празен ход - отстранихме го и сега не ще да върви....

В какъв смисъл не върви? Нали проблемът беше, че не поема веднага от ниски обороти? Нещо след това ли се е случило?

Пон Май 15, 2006 10:37 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
@zfa159

Коментирахме в Auto Assist твоя проблем и момчетата казаха за вероятен проблем с ускорителната помпа на карбуратора. Btw мисля че си забрави 3 неща при мен - една глава от гидорето, чук и лула 15.

Пон Май 15, 2006 10:48 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ами Митко възможно е да съм ги забравил при теб :).
Чука днес го търсих и се чудих къде е щото ми трябваше малко да поблъскам :)
Лулата сигурно и тя е там.Както и да е като се видим пак ще си ги прибера няма страшно.
За чукането - ами общо взето не е само това че не поемаше от ниски обороти.След това започна и да не върви.В смисъл както караш на 3-та даваш леко газ да изпревариш нещо и тя просто не ще.....започва да притръсва и да се забавя (все едно се дави).Отделно на смукач почти не можеше да се кара ако не държиш високи обороти в смисъл дърпаш почти докрая и на 50-60 градуса не трябва да го прибираш.
Аз искам не искам се наложи да врътна пак делкото за да успея да се прибера някак изобщо.Сложих го на някакво средно положение (нито е на краиното дето беше - 30 градуса нито на другото крайно където идваше закъснение....някъде да е около 15-тина градуса и върви доста по-добре в смисъл че ги няма тези ефекти и не чука).Хванал съм някакво междинно положение явно при което хем не чука хем върви задоволително.
Замислям се да пробвам с карбуратора на колегата и да видя дали е проблема оттам (като го кача ще си сложа пак аванса да е както трябва).Иначе говорих с един майстор и той твърди че може да е от други неща - например отместен ангренажен ремък (доста се съмнявам за което зашото е слаган поне 10 пъти и проблема си стои и със стария пак си го имаше) или нещо по карбуратора да има не в ред.Евентуално ще я кача на газов анализатор и ще се види за какво иде реч.

Пон Май 15, 2006 7:45 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
zfa159 написа:
Ами Митко възможно е да съм ги забравил при теб :).
Чука днес го търсих и се чудих къде е щото ми трябваше малко да поблъскам :)
Лулата сигурно и тя е там.Както и да е като се видим пак ще си ги прибера няма страшно.
За чукането - ами общо взето не е само това че не поемаше от ниски обороти.След това започна и да не върви.В смисъл както караш на 3-та даваш леко газ да изпревариш нещо и тя просто не ще.....започва да притръсва и да се забавя (все едно се дави).Отделно на смукач почти не можеше да се кара ако не държиш високи обороти в смисъл дърпаш почти докрая и на 50-60 градуса не трябва да го прибираш.
Аз искам не искам се наложи да врътна пак делкото за да успея да се прибера някак изобщо.Сложих го на някакво средно положение (нито е на краиното дето беше - 30 градуса нито на другото крайно където идваше закъснение....някъде да е около 15-тина градуса и върви доста по-добре в смисъл че ги няма тези ефекти и не чука).Хванал съм някакво междинно положение явно при което хем не чука хем върви задоволително.
Замислям се да пробвам с карбуратора на колегата и да видя дали е проблема оттам (като го кача ще си сложа пак аванса да е както трябва).Иначе говорих с един майстор и той твърди че може да е от други неща - например отместен ангренажен ремък (доста се съмнявам за което зашото е слаган поне 10 пъти и проблема си стои и със стария пак си го имаше) или нещо по карбуратора да има не в ред.Евентуално ще я кача на газов анализатор и ще се види за какво иде реч.

специално за делкото на всички фаери съм забелязал че трябва да е на 5мм от крайно положение по посока като го въртиш към мотора. при теб как се държи колата при това положение пробвахте ли го/ако въобще се разбира какво искам да кажа де/ :D

Пон Май 15, 2006 8:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща