|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете
Покана за пролетна weekend среща на итал. феновете
Автор |
Съобщение |
source
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 7:22 pm Мнения: 58 Местоположение: Кърджали
|
Бе кви хотели, бунгала бе хора?  нали колите са с нас. Хем така, ще спя с любимата хаха :])))))))))
Ще се радвам да дойда! 
|
Пон Мар 27, 2006 2:46 am |
|
 |
BlueStorm
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Пет Апр 01, 2005 11:54 am Мнения: 390 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Искам една резервация за "Салтъково" - двойна стая за 29-30. Сигурно ще може да се реши на място дали ще се остава още 1 ден?
_________________ <<149C2.046>><<MOMO Pack>>
|
Пон Мар 27, 2006 8:45 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
blondy_driver написа: PS. За тези, които вече са ми писали и имат резервации, тези дни ще пусна банкови сметки и % условия, които хотелите залагат като капаро, което трябва да се преведе.
Абе за 10 лева на легло - няма какво да се циганим - направо цялата сума. Пък не е лошо
резервацията да е за Н брой места на името на клуба и сумата да се преведе наведнъж пак от името на клуба!
п.с. Ние Клуб ли сме или какво ... 
|
Пон Мар 27, 2006 9:46 am |
|
 |
fiat_bravo
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 8:08 pm Мнения: 4 Местоположение: Бургас
|
Някой ще ми съдейства ли за по-евтин ляв стоп за BRAVO. Относно събирането там съм при всички полужения ще пиша за резервации допълнително че уж ще сме няколко фиата от Сливен.
Колега съобщението се чете и без да е очебийно!
PS. Относно стопа пиши ми лично съобщение и ще видим какво може да се направи по въпроса.
blondy_driver
|
Пон Мар 27, 2006 11:04 am |
|
 |
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
 Otnosno sre6tata
Zdraweite pi4ove tozi pyt smqtam i az da doida stiga sym propuskal
Здравейте пичове този път смятам и аз да дойда стига съм пропускал
Модерирал Митко
|
Пон Мар 27, 2006 11:22 am |
|
 |
barny_89
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Авг 12, 2005 9:52 am Мнения: 31 Местоположение: Казанлък
|
Хехехе и аз съм там и без това съм от Казанлък 6те наминем
А знаете ли дали някаи ще идва от ланчиите???
|
Пон Мар 27, 2006 11:47 am |
|
 |
Ferrari
|
barny_89 написа: Хехехе и аз съм там и без това съм от Казанлък 6те наминем А знаете ли дали някаи ще идва от ланчиите???
Поканени са и са добре дошли.
|
Пон Мар 27, 2006 11:51 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Ако е възможно все-още, за мен една двойна стая за събота в "Златна котва"
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Мар 27, 2006 11:55 am |
|
 |
blondy_driver
|
hit-ko написа: Ако е възможно все-още, за мен една двойна стая за събота в "Златна котва"
За теб винаги  Вече имаш резервация.
|
Пон Мар 27, 2006 2:12 pm |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
Skypi priateli, ako sym v Bylgaria na posochenite dati s radost shte doida na sybora, vse pak kolko Italfesta propusnah veche Sorry za kirilitsata, ama izvan Evropata ia niama.... :( Do skoro!
Скъпи приятели, ако съм в България на посочените дати с радост ще дойда на събора, все пак колко Италфеста пропуснах вече Извинете за кирилицата, ама извън Европата я няма.... :( До скоро! 
Blondy_driver
Пон Мар 27, 2006 4:45 pm |
|
 |
blondy_driver
|
 Сигурни резервации направени до момента.
Имат:
1. vesko.t
2. stenli
3. zgabrovski
4. hit-ko
5. atos
6. Kiro_of_the_day
7.BBorisoff
8. Bluestorm
9. blondy_driver
10. Nino
11. bubachko
Последна промяна blondy_driver на Сря Мар 29, 2006 6:46 pm, променена общо 1 път
|
Пон Мар 27, 2006 5:46 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Благодаря! Като чета и усещам ентусиазма на колегите от форума, предполагам, че ще стане много интересно и полезно мероприятие!
Ще се опитаме да разнообразим програмата и с вкарването и на 1-2 нови Фиата или Ланчия за тестване!!!
Не е изключено да има и Алфа 159!
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Мар 27, 2006 6:57 pm |
|
 |
BlueStorm
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Пет Апр 01, 2005 11:54 am Мнения: 390 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
hit-ko написа: Ще се опитаме да разнообразим програмата и с вкарването и на 1-2 нови Фиата или Ланчия за тестване!!! Не е изключено да има и Алфа 159!
Не че те хваля, ама си уникален! Знаеш ли? 
_________________ <<149C2.046>><<MOMO Pack>>
|
Пон Мар 27, 2006 7:01 pm |
|
 |
blondy_driver
|
 Сплотяващата вечер :)
За "душевно-напоителната" (както каза колегата Atos) обстановка подходящ ресторант е този на хотел "Зл. Котва". Мястото е голямо, обстановката приятна и има оркестър, който свири evergreen парчета.  Освен това клуба ни ще се опита да организира DJ за късните часове.
Днес разговарях с управителя на ресторанта и той разбира се предложи ако ни е възможно да изготвим някакво примерно меню, като ни го препоръча, защото веднъж струпал се народ е сигурна предпоставка за забавянето на поръчките ни. В разговора ни той спомена, че имат богат асортимент от салати, а най-консумираните продукти са рибните изделия, поради непосредствената им близост до язовира.
От опит знам, че е трудно изготвянето на подобни примерни менюта, а освен това смятам за глупаво от сега да ви питам за желаното ви след месец меню. Въпреки всичко ви призовавам поне да определим напитките, салатките и някакви плата.
Благодаря на всички, които прочетохте до края поста ми  - спирам 
|
Пон Мар 27, 2006 7:22 pm |
|
 |
atos
|
И двамата с жена ми обичаме" мазни и блажни ракии " съответно с богата овчарска салата . Относно рибата уважавам я и одобрявам напълно ( обичам си я бре колеги)А за старите рок и нард рок парчета ЕВАЛАРКА .Но и без точно меню ще си направим здрава фиеста.
|
Пон Мар 27, 2006 7:50 pm |
|
|