|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 4:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
от "Срещи за варненските почитатели"
Автор |
Съобщение |
me_to_u
|
В четвъртък вечерта валеше, съответно всички дупки запълнени с вода, аз карам с 40 и след сблъсък с някаква супер гадна дупка ето резултата-
П.С. Много си благодарях, че не взех по-ниски гуми!!! 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Съб Мар 04, 2006 12:46 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Е това вече е много гадно... :x дано да си се разминал само с това,което виждам на снимката,така че по-бързо,по-лесно и с по-малко парици да я оправиш 
_________________ forza forever
|
Съб Мар 04, 2006 3:51 pm |
|
 |
me_to_u
|
TRE GAZELE написа: Е това вече е много гадно... :x дано да си се разминал само с това,което виждам на снимката,така че по-бързо,по-лесно и с по-малко парици да я оправиш 
Ами аз днес отидох да проверя джантите и гумите, слава Богу няма нищо криво и без цицини!  А това го оправих "нашенската", с любимия инструмент на механика! :mrgreen: Лошо беше ако не бях го видял, защото в някоя неравност направо щеше да ми нареже гумата тая тенекия, че е и много яка!
|
Съб Мар 04, 2006 4:47 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Ако питаш мен си имал голям късмет.Аз сменях моите предни гуми заради дупка(получи се балон) :( И най-лошото е,че си плащаме всички данъци и такси,а после пак си плаща за това,че някой не си върши работата :x
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Съб Мар 04, 2006 8:41 pm |
|
 |
me_to_u
|
NPD написа: Ако питаш мен си имал голям късмет.Аз сменях моите предни гуми заради дупка(получи се балон) :( И най-лошото е,че си плащаме всички данъци и такси,а после пак си плаща за това,че някой не си върши работата :x
Така е, плащаме като попове, купувам си по 300лв. гуми за да съм сигурен в безопасността на всички на пътя и после никой не го е.е за това, което се случва! А кога ли на този тъп и упорит балканджия, наречен българин ще му писне и ще направи поразии...
Направих голям  за което се извинявам :cry:
|
Нед Мар 05, 2006 1:06 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|

|
Нед Мар 12, 2006 11:33 pm |
|
 |
boian
Кара балканче
Регистриран на: Пет Окт 14, 2005 12:05 am Мнения: 40 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Вече не може да на фане апарата всичките нанеднъж 
_________________ ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
АLFA ROMEO 146 1.4TS
FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/
|
Пон Мар 13, 2006 1:55 pm |
|
 |
me_to_u
|
Браво! Тази неделя бях в София, следващия път ще се отсрамя, а и ще доведа с мен още един нов Фиат почитател! 
|
Сря Мар 15, 2006 6:41 pm |
|
 |
me_to_u
|
Е тая неделя ще препълним паркинга на бензиностанцията!!!! Всички на линия ли са? Слънцето пече, колите измити, ще можем да им се порадваме, не само да лочим сокчета :mrgreen:
|
Сря Мар 22, 2006 7:50 pm |
|
 |
NIGHT^WALKER
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 29, 2005 12:08 pm Мнения: 167 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Аз имам предложение и без това времето е топло да се съберем на картинг пистата. Паркинга ще е само за нас (надявам се да няма пилоти на картинг  ) и да не се навираме в заведението в и без това хубавото време. Само предложение е това тъй че ако не проявите желание си отиваме на старото място. Може следващата сбирка да е на картинг пистата.

[Skype - FIAT_FREAK
|
Сря Мар 22, 2006 8:00 pm |
|
 |
me_to_u
|
Абе и аз това си мислех, ама мисля да го направим от следващия път. Като се видим в неделя да го предложим на всички и така. А пък и тази неделя още може...
|
Сря Мар 22, 2006 8:18 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Аз съм на линия(където и да е :!: ) но тая неделя може сериозно да поставим въпроса за място през лятото. :idea: Като за начало картинг пистата е добра идея.

|
Сря Мар 22, 2006 9:29 pm |
|
 |
me_to_u
|
beer написа: Аз съм на линия(където и да е :!: ) но тая неделя може сериозно да поставим въпроса за място през лятото. :idea: Като за начало картинг пистата е добра идея.
Да, задължително трябва да говорим за място. Много сме, млади сме!!!! 
|
Сря Мар 22, 2006 9:38 pm |
|
 |
TabE-Marea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 18, 2005 1:31 pm Мнения: 137 Местоположение: Варна
|
Да се надяваме че и аз ще успея да "домъкна" аверчето с новото попълнение(Ulysse-a)  . Ама временцето нещо се попромени :cry: .
Пет Мар 24, 2006 9:54 pm |
|
 |
me_to_u
|
TabE-Marea написа: Да се надяваме че и аз ще успея да "домъкна" аверчето с новото попълнение(Ulysse-a)  . Ама временцето нещо се попромени :cry: .
Неделя ще е слънчево, вече проверих! :mrgreen:
|
Пет Мар 24, 2006 11:49 pm |
|
|