Дата и час: Вто Юли 08, 2025 10:59 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
ЕЛА НА ПРОЛЕТНАТА СРЕЩА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО! 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
DANY68 написа:
Хотела в центъра на Горна Оряховица е Хубав и е по-евтин от Амбарица.В областа между Велико Търново и Горна Оряховица има Доста Широки Поляни.А най Хубаво е на Хижа Божур.

На центъра хотелът е ОК, но проблемът е в паркирането-просто парк местата там са силно ограничени. Хотел "Амбарица" е по-нов, ако това има значение, освен това там има по-голяма възможност да се паркира. Но трябва да се има предвид, че до него се намира един голям супермаркет и в събота и неделя особено там е ужас от коли.
Хижа "Божур" е наистина много хубаво място, но в събота и неделя е забранено качването до горе с автомобили, просто има много пешеходци и приятелите с зелените жилетки и белите шапки най-редовно висят там и изписват по три химикала актове. Горе на самата хижа паркингът е затворен с бариера и трябва да се паркира на 30-ина метра от нея.

Пет Фев 15, 2008 12:09 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
стига да се себерем повечко хорица, пак се ще намерим местенце.като ни видят каква колона се задава и секи ще бяга далеч Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Пет Фев 15, 2008 2:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ital4o написа:
стига да се себерем повечко хорица, пак се ще намерим местенце.като ни видят каква колона се задава и секи ще бяга далеч Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Да бягат едва ли ще имат време, най-вероятно ще се хвърлят в храстите :D

Пет Фев 15, 2008 2:30 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Има доста места за паркиране около центъра.Зад киното,Зад съвета, покрай МТЕЛ, покрай 2ро основно. А при Амбарица само зад гимназията.Вземете се посъберете от региона и огледайте нещата.И само да не го обърнете на футболна тема че знам какво е "Етър" и Локо"

Пет Фев 15, 2008 5:04 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
DANY68 написа:
Има доста места за паркиране около центъра.Зад киното,Зад съвета, покрай МТЕЛ, покрай 2ро основно. А при Амбарица само зад гимназията.Вземете се посъберете от региона и огледайте нещата.И само да не го обърнете на футболна тема че знам какво е "Етър" и Локо"

Що се отнася до мен-на футболна едва ли... :D
Пак казвам-ако мога да помогна нещо по организацията-няма проблем.

Съб Фев 16, 2008 12:02 am
Профил

UNREAD_POST 
Дано времето да е приятно,защото и аз ще съм там.

Съб Фев 16, 2008 8:39 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Бре, аз съм 2 пъти търновски зет и пак не ми е омръзнал тоз град!

Нед Фев 17, 2008 11:41 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
JacK`DanielS написа:
forkson написа:
сори ама аз няма да дойда по простата причина , че вече в търново съм ходил 8437353498 пъти и ми е втръснал града и ми е супер безинтересен. Не че отиваме заради града , но самата идея че пак ще съм там не ме радва! Пожелавам ви приятна среща , да се съберете много фенове и да си изкарате перфектно :cool:

нямаше нижда от твоя коментар за търново!!! можеше само да пожелаеш приатна среща!!! 8)

:badred: нещо обиди ли си бе ?!?!
можеше просто да не пишеш нищо вместо да се правиш на умен :cool: !!!

Пон Фев 18, 2008 12:41 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
Ехехехехей! Не се карайте сега за глупости Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пон Фев 18, 2008 12:45 am
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Надявам се да намеря мераклии за срещата. Ще бъда с жена си.Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Чет Мар 06, 2008 12:20 am
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка

UNREAD_POST 
И мене ме броите, щом е за Търново идвам.

Чет Мар 06, 2008 7:01 pm
Профил

UNREAD_POST 
Az 6te hodq za 1-va godina na takova ne6to....ne za drugo a prosto do sega ne bqh 4ul!!!Mnogo 6te se radvam da se saberem dosta hora....organizirah grupi4ka ot Pernik (moi priqtel4eta) deto sa s italianski avtomobili,nadqvam se 4e za "novacite" nqma da e problem??? :)

Нед Мар 23, 2008 10:14 am
Профил
UNREAD_POST 
markaso написа:
Az 6te hodq za 1-va godina na takova ne6to....ne za drugo a prosto do sega ne bqh 4ul!!!Mnogo 6te se radvam da se saberem dosta hora....organizirah grupi4ka ot Pernik (moi priqtel4eta) deto sa s italianski avtomobili,nadqvam se 4e za "novacite" nqma da e problem??? :)

А къде ще спите? Заявили ли сте, че искате да сте в хотела където ще сме ние? Защото скоро ще се плаща капарото и трябва точно да се заяви бройката места за спинкане. А на свободно може и да няма места

Нед Мар 23, 2008 11:05 am

UNREAD_POST 
Miiii.....nie mislim sled tova da otsednem pri moite rodnini,ima kade da spim!Ne e zadaljitelno tova za hotela ili...????

Нед Мар 23, 2008 12:48 pm
Профил
UNREAD_POST 
markaso написа:
Miiii.....nie mislim sled tova da otsednem pri moite rodnini,ima kade da spim!Ne e zadaljitelno tova za hotela ili...????

Не е задължително разбира се за спането, но заявете за хапването вечерта, че ще е с предварителна резервация и определено меню Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Нед Мар 23, 2008 12:52 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща