Автор |
Съобщение |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
DANY68 написа: Хотела в центъра на Горна Оряховица е Хубав и е по-евтин от Амбарица.В областа между Велико Търново и Горна Оряховица има Доста Широки Поляни.А най Хубаво е на Хижа Божур.
На центъра хотелът е ОК, но проблемът е в паркирането-просто парк местата там са силно ограничени. Хотел "Амбарица" е по-нов, ако това има значение, освен това там има по-голяма възможност да се паркира. Но трябва да се има предвид, че до него се намира един голям супермаркет и в събота и неделя особено там е ужас от коли.
Хижа "Божур" е наистина много хубаво място, но в събота и неделя е забранено качването до горе с автомобили, просто има много пешеходци и приятелите с зелените жилетки и белите шапки най-редовно висят там и изписват по три химикала актове. Горе на самата хижа паркингът е затворен с бариера и трябва да се паркира на 30-ина метра от нея.
Пет Фев 15, 2008 12:09 pm |
|
 |
Ital4o
Кара балканче
Регистриран на: Нед Сеп 23, 2007 5:13 pm Мнения: 47 Местоположение: Пазарджик
|
стига да се себерем повечко хорица, пак се ще намерим местенце.като ни видят каква колона се задава и секи ще бяга далеч 
|
Пет Фев 15, 2008 2:24 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ital4o написа: стига да се себерем повечко хорица, пак се ще намерим местенце.като ни видят каква колона се задава и секи ще бяга далеч 
Да бягат едва ли ще имат време, най-вероятно ще се хвърлят в храстите 
|
Пет Фев 15, 2008 2:30 pm |
|
 |
DANY68
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Фев 14, 2008 9:21 pm Мнения: 29 Местоположение: София 07 Слатина
|
Има доста места за паркиране около центъра.Зад киното,Зад съвета, покрай МТЕЛ, покрай 2ро основно. А при Амбарица само зад гимназията.Вземете се посъберете от региона и огледайте нещата.И само да не го обърнете на футболна тема че знам какво е "Етър" и Локо"
|
Пет Фев 15, 2008 5:04 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
DANY68 написа: Има доста места за паркиране около центъра.Зад киното,Зад съвета, покрай МТЕЛ, покрай 2ро основно. А при Амбарица само зад гимназията.Вземете се посъберете от региона и огледайте нещата.И само да не го обърнете на футболна тема че знам какво е "Етър" и Локо"
Що се отнася до мен-на футболна едва ли...
Пак казвам-ако мога да помогна нещо по организацията-няма проблем.
Съб Фев 16, 2008 12:02 am |
|
 |
philos
Регистриран на: Съб Яну 12, 2008 4:34 pm Мнения: 3 Местоположение: Силистра
|
Дано времето да е приятно,защото и аз ще съм там.
|
Съб Фев 16, 2008 8:39 pm |
|
 |
////
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Мар 20, 2007 12:05 pm Мнения: 33 Местоположение: Варна
|
Бре, аз съм 2 пъти търновски зет и пак не ми е омръзнал тоз град!
_________________ Fiat Tipo DGT 1.6 cat.i.e.
|
Нед Фев 17, 2008 11:41 am |
|
 |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
JacK`DanielS написа: forkson написа: сори ама аз няма да дойда по простата причина , че вече в търново съм ходил 8437353498 пъти и ми е втръснал града и ми е супер безинтересен. Не че отиваме заради града , но самата идея че пак ще съм там не ме радва! Пожелавам ви приятна среща , да се съберете много фенове и да си изкарате перфектно  нямаше нижда от твоя коментар за търново!!! можеше само да пожелаеш приатна среща!!! 
 нещо обиди ли си бе ?!?!
можеше просто да не пишеш нищо вместо да се правиш на умен  !!!
Пон Фев 18, 2008 12:41 am |
|
 |
Paparac
|
Ехехехехей! Не се карайте сега за глупости 
|
Пон Фев 18, 2008 12:45 am |
|
 |
remusa_todorov
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Яну 07, 2008 12:16 am Мнения: 10 Местоположение: Севлиево
|
Надявам се да намеря мераклии за срещата. Ще бъда с жена си. 
|
Чет Мар 06, 2008 12:20 am |
|
 |
unchev
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Яну 04, 2008 11:35 pm Мнения: 51 Местоположение: София 06 Подуяне
|
И мене ме броите, щом е за Търново идвам.
|
Чет Мар 06, 2008 7:01 pm |
|
 |
markaso
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 10:03 am Мнения: 3 Местоположение: Перник
|
Az 6te hodq za 1-va godina na takova ne6to....ne za drugo a prosto do sega ne bqh 4ul!!!Mnogo 6te se radvam da se saberem dosta hora....organizirah grupi4ka ot Pernik (moi priqtel4eta) deto sa s italianski avtomobili,nadqvam se 4e za "novacite" nqma da e problem??? 
|
Нед Мар 23, 2008 10:14 am |
|
 |
Tuzarka
|
markaso написа: Az 6te hodq za 1-va godina na takova ne6to....ne za drugo a prosto do sega ne bqh 4ul!!!Mnogo 6te se radvam da se saberem dosta hora....organizirah grupi4ka ot Pernik (moi priqtel4eta) deto sa s italianski avtomobili,nadqvam se 4e za "novacite" nqma da e problem??? 
А къде ще спите? Заявили ли сте, че искате да сте в хотела където ще сме ние? Защото скоро ще се плаща капарото и трябва точно да се заяви бройката места за спинкане. А на свободно може и да няма места
|
Нед Мар 23, 2008 11:05 am |
|
 |
markaso
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 10:03 am Мнения: 3 Местоположение: Перник
|
Miiii.....nie mislim sled tova da otsednem pri moite rodnini,ima kade da spim!Ne e zadaljitelno tova za hotela ili...????
|
Нед Мар 23, 2008 12:48 pm |
|
 |
Tuzarka
|
markaso написа: Miiii.....nie mislim sled tova da otsednem pri moite rodnini,ima kade da spim!Ne e zadaljitelno tova za hotela ili...????
Не е задължително разбира се за спането, но заявете за хапването вечерта, че ще е с предварителна резервация и определено меню 
|
Нед Мар 23, 2008 12:52 pm |
|
|